• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect

Peewee

De poten van je kattenvriendje blijven droog en schoon met de 100% biologisch afbreekbare houtkorrels van PeeWee. De korrels verspreiden geen stof, waardoor je huis opmerkelijk schoon en fris blijft. PeeWee houtkorrels vormen een gouden combinatie met de PeeWee kattenbakken. Wanneer de kattenbak en de houtkorrels op de juiste manier worden gebruikt, gaat een 9 kg zak PeeWee houtkorrels wel 4 maanden mee! Jouw kat en jouw portemonnee zullen dankbaar zijn. Bekijk hieronder het assortiment van PeeWee bij Pets Place!

Tonen als Foto-tabel Lijst

11Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

PeeWee Kattenbak

De PeeWee kattenbakken bestaan uit twee onderdelen: de onderbak en de bovenbak. 90% van de urine valt in de onderbak, wanneer de kat plast in de PeeWee kattenbak. De overige 10% wordt door de houtkorrels in de bovenbak geabsorbeerd. De nat geworden houtkorrels veranderen in zaagsel en valt uiteindelijk ook in de onderbak. Schoonmaken van de kattenbak was nog nooit zo makkelijk! Je kat kan ook lekker blijven graven in de houtkorrels, zonder dat deze overal zaagsel verspreid of vieze pootjes krijgt.

De PeeWee Ecogranda is voor katten die houden van een bak zonder deksel. Niet alle katten houden er namelijk van om in een dichte kattenbak te zitten. Voor katten met een wat groter postuur of een groter ras zoals de Noorse boskat is er de PeeWee Ecodome, een grote kattenbak. Katten met een normaal postuur passen perfect in de Peewee Ecohûs.

PeeWee startpakket

Heb je net een kat? Of ben je opzoek naar een nieuwe kattenbak voor jouw kat? De PeeWee startpakketten voorzien kattenbaasjes van een PeeWee kattenbak, een schepje en Peewee kattenbak korrels.

 

In drie simpele stappen ga je aan de slag met het PeeWee kattenbak startpakket:

Strooi voor het eerste gebruik een handjevol PeeWee houtkorrels in de onderbak.

Zet de bovenbak op de onderbak.

Vul de bovenbak met een laag van maximaal 2 centimeter houtkorrels.

PeeWee Houtkorrels

De biologisch afbreekbare kattenbakvulling van PeeWee wordt gemaakt van Zweedse fijnspar en grove den. Deze boomsoorten zijn gekozen om het hoge absorberende vermogen van het zaagsel en neutralisatie van ammoniak luchtjes. De houtkorrels worden droog geperst onder hoge druk en zijn vrij van lijm, geurstof, bindmiddel en andere chemische toevoegingen. Lekker natuurlijk onder de pootjes van jouw kat en beter voor het milieu! Er worden geen bomen gekapt voor de productie van PeeWee kattenbakvulling. De houtkorrels worden namelijk gemaakt van restmateriaal. PeeWee houtkorrels zijn compact geperst en verspreiden geen stof.

Gouden combinatie

De combinatie van de PeeWee kattenbak en de PeeWee houtkorrels zorgen ervoor dat het PeeWee systeem optimaal werkt. Een zak van 14 Liter gaat wel 4 maanden mee! Er wordt minder kattenbakvulling gebruikt, omdat de natte houtkorrels in de onderbak vallen en de verse droge houtkorrels bovenin blijven liggen. Je kat kan lekker blijven graven in droge korrels en verspreid minder stof en zaagsel door het huis. Vloeren blijven lekker schoon en fris

PeeWee bij Pets Place 

De bovenstaande producten zijn verkrijgbaar bij Pets Place. Kom het assortiment PeeWee kattenbakken in een winkel in de buurt bekijken of kijk rond in de webshop!

Bekijk in deze video hoe makkelijk het PeeWee kattenbak en Peewee houtkorrel systeem te gebruiken is! Ook zie je in de video hoe goed de PeeWee houtkorrels vocht absorberen, vergeleken met andere soorten kattenbakvulling. Na het gebruik van PeeWee willen jij en je kat nooit meer iets anders.

Back to top