• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect

Word jij een van onze Petfluencers of Greenfluencers?

Wij zoeken regelmatig huisdierbaasjes en tuinliefhebbers die verschillende producten gratis uit willen proberen en een toffe samenwerking aan willen gaan. Lijkt je dit wat?

Schrijf je dan snel in als Petfluencer of Greenfluencer!

Petfluencer 🐶

Heeft jouw huisdier een eigen social media account? En vind je het leuk om andere huisdierbaasjes te inspireren met onze producten? We zijn continu op zoek naar toffe samenwerkingen met influencers. Denk hierbij o.a. aan het promoten van acties en/of activiteiten van Pets Place, het bezoeken van onze winkels, het promoten van acties/evenementen en het houden van winacties met artikelen uit de webshop van Pets Place. Geef jouw hond, kat, konijn of ander huisdier op en misschien word jij samen met je huisdier een echte Pets Place Petfluencer!

Greenfluencer 🌱

Heb jij een eigen social media account voor je tuin? En vind je het leuk om andere tuinliefhebbers te inspireren met onze producten? We zijn continu op zoek naar toffe samenwerkingen met influencers. Denk hierbij o.a. aan het promoten van acties en/of activiteiten van Pets Place Boerenbond, het bezoeken van onze winkels, het promoten van acties/evenementen en het houden van winacties met artikelen uit de webshop van Pets Place Boerenbond. Dus heb jij een eigen moestuin, ben je een echte BBQ-koning(in) of heb je een prachtige tuin vol met mooie bloemen en planten? Geef je dan nu op en misschien word jij een echte Pets Place Boerenbond Greenfluencer!

Back to top