• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect

Tuinspuit & Sproeier

Bij Pets Place Boerenbond ben je aan het juiste adres voor een goede tuinspuit of sproeier om je planten en tuin mee te bewateren. We hebben een breed assortiment aan tuinspuiten, handsproeiers, tuinsproeiers, zwenksproeiers, sectorsproeiers, cirkelsproeiers en alle toebehoren die je ervoor nodig hebt. Ook kan je bij ons handige autowasborstels vinden die het wassen van kwetsbare oppervlakken nog makkelijker maakt! Weet je niet hoe je je planten het beste water kan geven? Lees dan onze 11 tips om je planten water te geven!

Tonen als Foto-tabel Lijst

1-16van202producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1-16van202producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tuinspuiten en tuinsproeiers

Er bestaan verschillende type sproeiers voor je tuin, met ieder hun eigen manier van sproeien. Wil je graag een tuinsproeier neerzetten waar je zelf niet bij hoeft te blijven? Dan zijn de volgende sproeiers hier geschikt voor:

  • Zwenksproeier: Een zwenksproeier besproeit gelijkmatig een vierkante of rechthoekige oppervlakte zonder dat er plassen zullen ontstaan.
  • Cirkelsproeier: Een cirkelsproeier bewaterd gelijkmatig een rond oppervlakte
  • Sectorsproeier: Met een sectorsproeier kan je in stappen van 45° van 90° tot 360° specifieke delen in je tuin water geven.

Het bereik van een zwenk- en sectorsproeier kan middels een schuifknop ingesteld worden. Zo zijn de sproeiers geschikt voor het bewateren van kleine en grote oppervlakken. Wil je zelf graag bepalen welke delen van je tuin water krijgt? Dan is juist een handsproeier geschikt als tuinsproeier omdat je deze zelf met je hand gebruikt. De hardheid van de straal van een tuinspuit is vaak in te stellen van een harde straal tot een zachte nevel. Dit maakt de tuinsproeier geschikt voor het schoonmaken van grofvuil tot het benevelen van kwetsbare planten.

Bewateringssystemen

Geen tijd of zin om je planten zelf water te geven? Maak dan gebruik van een bewateringssysteem. Met dit systeem heb je geen tuinspuit meer nodig voor het bewateren van je planten, wel kan je gebruik maken van een tuinsproeier voor het onderhouden van je gazon! Het bewateringssysteem maakt gebruik van een Micro-Drip-System waardoor je niet alleen tijd, maar ook water bespaart. Met de druppelbewatering kan je per plant de hoeveelheid water doseren en zorg je dat de plant niet te veel of te weinig water krijgt. Je sluit het bewateringssysteem via een slang aan op je kraan. Met een bewateringssysteem hoef je niet thuis te zijn om je planten water te geven. Je hoeft nu niet meer je buren te vragen om je planten water te geven, of bang te zijn dat je planten of je haag niet meer leven als je terugkomt van een vakantie.

Wassen van voertuigen

Voor het wassen van je auto, caravan of andere kwetsbare oppervlakken kan je gebruik maken van een autowasborstel die je aansluit op je tuinslang. Door de combinatie van zachte haren en water zal je auto er na het wassen weer spic en span uitzien. Met een tuinspuit kan je voor het wassen je auto nat spuiten. Bij het wassen van je auto of ander voertuig is het belangrijk dat je in de lengterichting werkt. Hierdoor verminder je de kans op krassen in de lak van je kwetsbare oppervlak. Je kan het beste van boven naar beneden werken tijdens het schoonmaken. Hiermee voorkom je dat het net gepoetste gedeelte weer vies wordt door het water wat er overheen stroomt. Op deze manier werk je zo efficiënt mogelijk en verspil je geen tijd door het dubbel te wassen van je oppervlakken!

Back to top