• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect
Alles voor je puppy Alles voor je puppy

Een puppy in huis nemen:

Als je hebt besloten een hond in huis te nemen, dan sta je voor een aantal keuzes. Wil je een puppy of juist een volwassen hond? Wil je een rashond of een kruising? Lang of kort haar?

Nadat je de keuze hebt gemaakt en een leuke hond hebt uitgekozen, dan moet je je goed voorbereiden voordat je jouw hond mee naar huis neemt. Om je daarop voor te bereiden vind je op deze pagina een boodschappenlijst met alle producten die je nodig hebt.

Wil je toch nog wat meer advies over puppy's? Lees dan de adviesartikelen en kom alles te weten voordat je een puppy in huis neemt!

boodschappenlijstboodschappenlijst

Puppy producten

De PuppyTest helpt je bij het uitkiezen van de juiste pup!

Op een betrouwbare en onafhankelijke manier kom jij erachter wat voor hond bij jou past. Dit hoeft uiteraard niet per se een rashond te zijn. Echter, in de PuppyTest wordt enkel over rashonden gesproken. Dit komt doordat een specifieke rasbeschrijving niet enkel en alleen de uiterlijke kenmerken beschrijft maar ook de gedragskenmerken.

De PuppyTest bestaat uit 16 vragen en behandelt onderwerpen die interessant zijn om te overwegen voordat je een pup aanschaft.

Back to top