• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect


Puppytest wordt vernieuwd!

Momenteel zijn wij druk bezig met het bouwen van een nieuwe, verbeterde puppytest om jou met het beste advies te voorzien. Ben je al snuffelend aan het zoeken naar het hondenras dat het beste bij jou past? Daar helpt de vernieuwde puppytest jou in de toekomst mee! Start alvast met oriënteren; wat heb je nodig bij het hebben van een puppy? Waar moet ik allemaal rekening mee houden? Dit en meer lees je in het onderstaande advies en kom later terug om de puppytest uit te voeren.

Aanbevolen advies

Project puppy: ras is bekend

Als je er al uit bent welk hondenras je nieuwe kwispelende huisgenoot gaat worden, kies een betrouwbare fokker via Bazoeki. Met een netwerk van betrouwbare fokkers die jaarlijks worden gekeurd door Bazoeki kan jij, als kersverse baas-in-spe, een betrouwbare fokker kiezen. Daarnaast ontvang je 50% korting op jouw Pets Place Premium lidmaatschap als je lid wordt van Bazoeki! Naast een vriendschap voor een hondenleven lang, krijg je het eerste jaar korting op alles wat je nieuwe huisdier nodig hebt. 

Alles voor je puppy onder één dak

Als puppyeigenaar wil je natuurlijk het allerbeste voor je kleine viervoeter. Bij Pets Place vind je een ruim assortiment aan producten voor je puppy, zoals puppyvoer, speelgoed, halsbanden en riemen. Ook voor de verzorging en puppy training ben je bij ons aan het juiste adres! Ook kan je veel leuks met het ‘kleins-op-pootjes’ uitproberen met leuke puppypakketten.

Puppybaasjes in beeld

Kleine snoetjes, lieve oortjes, schattige oogjes en ondeugende blikken. Onze viervoeters staan aan het begin van hun leven: belangrijk om vast te leggen met foto’s en video’s. Post jouw foto op instagram met @petsplacenl en wie weet krijgt jouw puppy een plekje op onze inspiratiepagina én maak je maandelijks kans op een cadeaukaart ter waarde van €20,-! De onderstaande puppybaasjes zijn je al voor.

46 links per column

Back to top