• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect

PUUR Natuur

Ontstaan uit liefde voor dieren en liefde voor de natuur, staat PUUR al meer dan 25 jaar voor de beste zorg voor jouw (huis)dier. Met een enthousiast en betrokken team van dierliefhebbers, dierenartsen en dierspecialisten worden de beste ingrediënten gekozen om krachtige supplementen op basis van kruiden en micronutriënten te maken voor jouw hond, kat of paard. Bekijk hier het assortiment van PUUR bij Pets Place.

Tonen als Foto-tabel Lijst

33-48van71producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

33-48van71producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Over PUUR 

PUUR is haar productie begonnen in een authentieke boerenhofstede aan de oevers van de Vecht, waar met een klein maar enthousiast team een kleine supplementenlijn werd ontwikkeld. Al snel bleek er een enorme vraag naar natuurlijke diergezondheidsproducten en natuurlijke dierverzorging en uitbreiding was onvermijdelijk. PUUR is in 25 jaar gegroeid tot een A-merk dat aan vrijwel iedere dierenliefhebber en voor iedere gezondheidsvraag een natuurlijke oplossing kan bieden. Bovendien wordt PUUR door de zuivere kwaliteit en effectiviteit ook graag door dierenartsen geadviseerd. PUUR natuurlijk voor jouw dier!

Waarom kies je PUUR?

De reden om PUUR te kiezen voor jouw hond, kat of paard vind je terug in de naam. Alle supplementen en verzorgingsproducten zijn PUUR! Dat betekent dat er geen synthetische stoffen in worden verwerkt, en ook geen smaak- geur- of kleurstoffen. PUUR maakt geen hippe snoepjes van haar producten, omdat deze onvermijdelijk vulstoffen bevatten. Vulstoffen en andere onnatuurlijke toevoegingen beïnvloeden de werkzaamheid van het supplement. De zuiverheid  van PUUR wordt instinctief herkent door dieren, wat ervoor zorgt dat de acceptatie van de middelen erg goed is. Bovendien zorgt deze zuiverheid ervoor dat met een lage dosering een groot effect kan worden bereikt.

  • Ruim 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van natuurlijke gezondheidsproducten voor hond, kat en paard.
  • Nummer 1 keuze van holistisch dierenartsen.
  • Een breed assortiment dat op elke hulpvraag een antwoord heeft.
  • Zuivere supplementen zonder toevoegingen van chemische geur-, kleur-, smaak-, of vulstoffen.
  • Daarmee ook geschikt voor erg gevoelige dieren.

De PUUR toppers

Het hele assortiment van PUUR is prijzenswaardig, maar er zijn een aantal supplementen die een plek in de spotlight verdienen. Ze maken het leven van jouw dier op een natuurlijke manier beter en dragen bij aan een lang en gezond leven.

PUUR Pollen

PUUR Pollen is voor veel dieren met seizoensgerelateerde kriebels een ware uitkomst. Het is DE natuurlijke ondersteuning voor dieren die last hebben van pollen. De samenstelling is desensibiliserend en wordt inwendig gebruikt om het immuunsysteem te ondersteunen.  

PUUR Choline Extra

PUUR Choline extra is een onmisbaar supplement voor ouder wordende dieren waarbij de cognitieve functie afneemt. Ze zijn bijvoorbeeld in de war, beginnen in huis te plassen, dwalen ’s nachts door huis en blaffen of miauwen daarbij klaaglijk. PUUR Choline Extra biedt voedingsstoffen voor de hersenen waarmee de cognitieve functie behouden blijft en het dier rustig ouder kan worden.

PUUR Glucosamine Extra

Glucosamineproducten zijn wijd bekend en overal verkrijgbaar. Wat maakt het glucosamineproduct van PUUR dan zo speciaal? In PUUR Glucosamine Extra vind je een krachtige combinatie van de best opneembare glucosamine, chrondroitine en MSM om de gewrichtsfunctie optimaal gezond te houden. Daarnaast zijn er kruiden aan toegevoegd die bekend staan om hun pijnstillende en ontstekingsremmende werking. Dat maakt PUUR Glucosamine Extra uitermate geschikt voor dieren die onvoldoende effect hebben van reguliere glucosaminesupplementen.

Back to top