• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect

Qlima

QlimaQlima

Qlima is al 35 jaar expert in klimaatoplossingen voor in huis. Koelen, verwarmen, ontvochtigen, bevochtigen en luchtreinigen. Qlima biedt voor ieder probleem een duurzame en kwalitatieve oplossing.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Over Qlima

Qlima is al 35 jaar expert in klimaatbehandeling bij jou thuis. Door het brede assortiment heeft Qlima voor ieder huishouden wat wils. Zo kun je koelen en verwarmen met de zuinige split airconditioners van Qlima. Voor snelle verkoeling zonder installatie kies je voor een mobiele airconditioner. En voor een aangename luchtvochtigheid is er een ruim assortiment aan lucht ont- en bevochtigers, of kies een van de luchtreinigers voor een zuivere lucht in huis. Ook helpt Qlima je verwarmen in de winter door verschillende soorten kachels aan te bieden. Qlima specialiseert zich in kwaliteit, duurzaamheid en serviceverlening.

De kwaliteit van lucht in huis is een bepalende factor voor het welzijn van jou en je gezin. De temperatuur, vochtigheid, zuiverheid, geur, circulatie en het zuurstofgehalte van de lucht beïnvloeden onze zintuigen en bepalen onze gemoedstoestand. Qlima wil mensen helpen het klimaat in huis zodanig te verbeteren dat ze zich comfortabel voelen. We vinden het belangrijk dat we dit duurzaam doen, daarom zijn onze producten vaak zuinig en duurzaam in gebruik met energie labels tot A+++.

Expert in klimaatbeheersing

Qlima is marktleider binnen Europa in mobiele kachels en mobiele airco’s. Als specialist bieden wij  een compleet assortiment en werken wij voortdurend aan innovaties op het gebied van techniek en design. Zo hebben we in de loop der jaren waardevolle kennis en een goede naam opgebouwd, vooral ook door onvoorwaardelijk te kiezen voor duurzame, kwalitatieve oplossingen.

Meer dan 35 jaar actief

Al meer dan 35 jaar richt Qlima zich op klimaatbeheersing in huis. De oprichter kwam in 1980 min of meer bij toeval in aanraking met Zibro Kamin, een verplaatsbare kachel voor huishoudelijk gebruik. Al snel bleek echter de enorme potentie van het product. In de jaren daarna groeit het merk uit tot specialist en totaalleverancier van producten en diensten ter verbetering van het binnenhuisklimaat

Ruim 20 miljoen producten verkocht

Door onze kennis en adviezen consequent uit te dragen en te blijven investeren in relevante innovaties, neemt Qlima een vooraanstaande positie in binnen Europa. Qlima wordt momenteel in ruim twintig Europese landen verkocht via circa 15.000 dealers. Dealers worden goed geïnformeerd en kunnen uitleg geven aan consumenten. Zo hebben reeds meer dan 20 miljoen producten de weg naar de consument gevonden.

Uitvoerige producttesten

Qlima beschikt over een eigen Product Development Group (PDG). Deze afdeling heeft specifieke knowhow over de producten en streeft naar unieke productvoordelen, een onderscheidend design en optimale afstemming met de Europese markt, uiteraard conform de geldende wetgeving en veiligheidsnormen. Voor het toezicht op en de bewaking van de technische specificaties werkt Qlima samen met externe deskundigen en grote Europese keuringsinstituten zoals TÜV, KEMA, TNO, KIWA, LNE, CERTITA en IMQ. Certificaten zoals bijvoorbeeld CE, NF en GS zijn voor Qlima vanzelfsprekendheden. Al onze producten hebben de wettelijk vereiste testen doorstaan. Daarom kan een garantieperiode van 2 tot 4 jaar worden verleend.

Back to top