• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect

Renske

Renske Natuurlijke Diervoeding biedt hondenvoer en kattenvoer! Omdat ze bij Renske geloven in de kracht van de natuur, bevatten alle producten van Renske 100% natuurlijke ingrediënten. Het hoofdingrediënt van zowel het droogvoer, natvoer als de snacks, is vers vlees of verse vis. Dit wordt aangevuld met waardevolle kruiden, groenten, mineralen, pre- en probiotica. Hierdoor krijgt je hond of kat een volledige maaltijd om hem of haar gezond en vrolijk te houden!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Inspiratie van andere baasjes! @petsplacenl

Over Renske

Volgens Renske speelt voeding een belangrijke rol bij de gezondheid, het gedrag, de prestaties en het uiterlijk van honden en katten. Daarnaast is variatie in voeding super belangrijk om het lichaam van je hond of kat zo gezond mogelijk te houden. Vandaar dat alle producten van Renske te combineren zijn. Wissel dus lekker af met verschillende smaken en structuren! Dit gaat verveling tegen én het heeft een positieve werking op de darmflora van je geliefde dier!

Renske hondenvoer

Renske biedt verschillende soorten hondenvoer aan, namelijk Super Premium droogvoer, vers natvoer en gezonde snacks! Al deze producten bevatten een hoog gehalte aan vers vlees of vis en worden aangevuld met kruiden, groenten en mineralen.

Renske brokken voor honden

Het Super Premium droogvoer van Renske is verkrijgbaar in verschillende smaken. Hierdoor kun je uitproberen wat jou hond het lekkerst vindt of wissel af en toe af! Ook bevatten veel van deze voedingen maar één eiwitbron wat ze geschikt maakt als eliminatiedieet voor honden met allergieën. Het droogvoer is verkrijgbaar in de smaken zalm, lam, kip, eend, konijn en kalkoen. Deze brokken zijn natuurlijk ook perfect te combineren met Renske natvoer voor honden.

Renske natvoer voor honden 

De verse maaltijden van Renske zijn verschillende smaken verkrijgbaar, zoals kip, kalkoen, rund, eend, konijn en zalm. Deze maaltijden zijn compleet, dat wil zeggen dat ze alle voedingsstoffen bevatten die een hond nodig heeft. Het natvoer van Renske is zeer geschikt om kieskeurige eters toch hun brokken te laten eten. Meng bijvoorbeeld een beetje van het droogvoer met het natvoer en je hond zal ervan smullen!

Renske gezonde beloningen voor honden

Renske heeft naast de hoofdmaaltijd ook aanvullende gezonde snacks voor je hond! De gezonde beloningen zijn ideaal om mee te trainen of om je hond gewoon lekker te verwennen. De snacks bevatten één eiwitbron, waardoor ze geschikt zijn voor honden met een allergie. Dat wordt lekker snacken!

Renske kattenvoer

Voor katten heeft Renske een uitgebreid assortiment aan droogvoer, natvoer en snacks. Dit om je miauwende vriend een evenwichtige, gezonde maaltijd te bieden. De voedingen zijn verkrijgbaar in de kitten-, adult-, en senior variant. Hierdoor is er voor elke kat wat te kiezen!

Renske brokken voor katten

De kattenbrokken van Renske bevatten 100% natuurlijke ingrediënten, waarvan vis of vlees het hoofdingrediënt. Verder worden de voedingen aangevuld met belangrijke mineralen, gezonde groenten en waardevolle kruiden. Het kattenvoer van Renske is licht verteerbaar en verkrijgbaar in de smaken kip, eend, zalm en kalkoen.

Renske natvoer voor katten

Het natvoer van Renske is ideaal om te combineren met de kattenbrokken, maar kan ook als complete maaltijd gegeven worden. Deze voedingen zijn licht gestoomd, waardoor ze langer houdbaar zijn. Het natvoer is verkrijgbaar in de smaken kip, zalm, kalkoen en tonijn.

Renske gezonde beloningen voor katten

De smakelijke, maar gezonde beloningssnacks van Renske zorgen gegarandeerd voor smulplezier bij je kat! Ook deze snacks bevatten 100% natuurlijke ingrediënten. Verder zijn kunnen ook katten met een voedselallergie of -intolerantie genieten van deze snoepjes, want ze bevatten maar één eiwitbron en zijn glutenvrij!

Renske Natuurlijke Diervoeding bij Pets Place

Maak je hond of kat gelukkig met het katten- of hondenvoer en gezonde beloningen van Renske. De producten van Renske zijn verkrijgbaar bij Pets Place in de winkel of in de webshop! Laat het je huisdier smaken!

Back to top