• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf €29,-
 • 30.000 producten op voorraad
 • Gratis Click & Collect

Sam's Field

Sam's FieldSam's Field

Sam’s Field is een merk dierenvoeding met een breed assortiment aan honden- en kattenvoeding.Alle producten van Sam’s Field zijn vrij van kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen, dit houdt in dat de producten 100% natuurlijk zijn. Met recepturen die vlees als 1 e ingrediënt bevatten en die graanarm of volledig graanvrij zijn sluit de voeding perfect aan bij de voedingsbehoeften van honden en katten. Er worden geen concessies gedaan met betrekking tot de ingrediënten in de voeding, hierdoor geef je jouw hond of kat voeding van hoge kwaliteit. Sam’s Field is een merk dat uitsluitend verkrijgbaar is bij onze Pets Place winkels.

Tonen als Foto-tabel Lijst

33-40van40producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

33-40van40producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Sam’s Field honden- en kattenvoeding

De producten van Sam’s Field behoren tot het superpremium segment en ondersteunen de algehele gezondheid en het welzijn van honden en katten. De voeding is aangepast op de voedingsbehoeften van jouw viervoeter. Een puppy heeft namelijk andere voedingsbehoeften dan een volwassen hond; ook het gewicht en het activiteitenpatroon van een hond spelen hierbij een belangrijke rol. Verder heeft Sam’s Field zijn assortiment uitgebreid met een lijn graanvrije en glutenvrije voeding, hiermee kan Sam’s Field ook voorzien in de behoeften van honden met een voedselintolerantie of -allergie gerelateerd aan granen. Omdat, evenals bij puppy’s het geval is, een kitten andere voedingsbehoeften heeft dan een volwassen kat, vind je ook in de lijn kattenbrokken een variant voor kittens, volwassen katten of senioren.

De voordelen van Sam’s Field

 • Vlees als 1 e ingrediënt
  Een hoog vleesgehalte draagt bij aan een heerlijke smaak en verhoogd de verteerbaarheid van de voeding. Het lichaam van honden en katten is gebouwd om vlees te verteren, hierdoor zijn de dieren optimaal in staat om voedingsstoffen op te nemen uit vlees.
 • Aangepast op de voedingsbehoeften van jouw hond of kat
  Een kitten heeft andere voedingsbehoeften dan een senior kat en ook een puppy heeft andere behoeften dan een volwassen hond. Daarom heeft Sam’s Field voeding voor jonge dieren, volwassen dieren en voor senioren. Maar niet alleen leeftijd maakt hier een verschil. Ook externe omstandigheden zoals de leefomgeving en het activiteitenpatroon spelen een rol. Daarom heeft Sam’s Field bewust gekozen voor een uitgebreid assortiment aan voeding voor honden en katten.
 • Graanvrije varianten
  Elimineert de kans op een allergische reactie of voedselintolerantie met betrekking tot granen. Bovendien verminderen granen van slechte kwaliteit de verteerbaarheid van de voeding. In de recepten van Sam’s Field is bewust gekozen voor een lage hoeveelheid granen en wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van granen van goede kwaliteit.
 • 100% natuurlijk
  De voeding is vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Daarnaast wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke conserveermiddelen (bijvoorbeeld vitamine C).
 • Hoge verteerbaarheid
  Het hoge vleesgehalte in de voeding in combinatie met graanarme of graanvrije recepturen draagt bij aan een hoge verteerbaarheid van de voeding. Ook het gebruik van écht vlees in plaats van dierlijke bijproducten verhoogd de verteerbaarheid van de voeding.

Het assortiment

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen bestaat het assortiment van Sam’s Field uit een uitgebreide lijn honden- en kattenbrokken. Daarnaast zijn er diverse verantwoorde snacks en natvoer verkrijgbaar voor honden. Voor katten is er een lijn pouches verkrijgbaar naast de brokken. Zowel het natvoer voor honden als katten is perfect te combineren met de honden- of kattenbrokken van Sam’s Field. Zo kun je jouw hond of kat net dat beetje extra geven!

Back to top