• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect

SuperFish

Creëer de ideale omstandigheden voor jouw aquariumleven of vijver met de technologiën van SuperFish. Je vindt alle benodigdheden voor zuivering van het water, handige toebehoren, voedingssupplementen en decoratie.

Tonen als Foto-tabel Lijst

49-64van140producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

49-64van140producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Inspiratie van andere baasjes! @petsplacenl

Het belang van zuiver water 

SuperFish levert energiezuinige systemen die speciaal ontworpen zijn voor de volgende functionaliteiten:

  • rondpompen van water
  • micro-organismen bestrijden met UVC
  • waterkwaliteit verbeteren met filters
  • fonteineffecten bewerkstelligen

Je kunt ook systemen kopen die deze functionaliteiten combineren. De UVC technologie is bijzonder effectief in het zuiveren van aquarium of vijverwater. Er wordt UV met een korte golflengte (UVC) gegenereert omdat dit een "kiemdodende UV" is. Met golflengten rond 230 nm-280 nm breekt dit soort UV moleculaire bindingen in micro-organisme DNA, waardoor thyminedimeer wordt geproduceerd die de organismen doden. Verder zijn er tal van manieren om water te filteren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor filtercartridges, korrels, of sponzen met filterbacteriën. De oppervlakte kun je mooi schoonhouden met een Surface Skimmer van SuperFish. Verder zijn er nog stofzuigers voor onder water te verkrijgen.

Verzorg je waterleven met de juiste Superfish gereedschappen

Afhankelijk van welke dier- of plantensoorten er in jouw aquarium leven moet je een aantal zaken goed in de gaten houden. Denk bijvoorbeeld aan de hoeveelheid licht en de momenten waarom het licht aangezet of juist uitgeschakeld moet worden. Gelukkig biedt SuperFish het complete spectrum aan verlichting en ook timers waarmee je jouw belichting naar wens kunt instellen. Er zijn bijvoorbeeld mooie opties voor retro LED verlichting of juist moderne LED spotjes. Ook de temperatuur en hoeveelheid zuurstof speelt een grote rol in het voorzien in de behoeften van jouw waterleven. Dit kun je reguleren met een Air Box beluchting en Digi Thermometer. Er zijn ook vijververwarmers te verkrijgen voor het verwarmen van grotere volumes water. Rondom je vijver kan het voorkomen dat reigers of katten uit zijn op jouw vissen. Daarvoor heeft SuperFish de Bird & Cat Protector ontwikkeld. Dit apparaatje detecteerd de indringers en verjaagt ze middels een voor mensen niet hoorbaar geluid en met lichtflitsen.

Leef je uit met bonte Superfish decoratie

Wat voor het oog leuk uit ziet in jouw aquarium kan voor een vis een belangrijke schuilplek vormen. Zo zorg je voor een mooie ambiance en doe gelijk iets voor het welzijn van jouw waterdieren. Zo zijn er grappige deco jars of barrels te verkrijgen die een schuilplek bieden voor jouw vissen. Ook zijn er kunstmatige planten en verschillende soorten steentjes te koop. Je vissen zullen hier sierlijk omheen en doorheen zwemmen. Ook een zeewateraquarium kun je prima uitbeelden met bijvoorbeeld de Coral Garden decoratie. Ook leuk zijn de bewegende ornamenten zoals de moving jelly fish. Zeker voor een zoutwater aquarium is dit mooi omdat je zo de natuurlijke omstandigheden in de zee nabootst. Wie zegt dat decoratie niet praktisch kan zijn? Met de onderwater Vespa van SuperFish zorg je zowel voor verlichting in je aquarium alsook een object dat er leuk uitziet en waarachter jouw vissen zich af en toe kunnen verschuilen.

Graag beantwoorden we al jouw vragen rondom het aanbod van SuperFish zodat je het perfecte ecosysteem kunt maken voor jouw vissen en andere waterdiertjes.

Back to top