• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect

Gazon

Een mooi gazon maakt elke tuin compleet. Een gazon moet regelmatig gemaaid, geknipt of getrimd worden, afhankelijk van het seizoen en jouw voorkeuren. Pets Place Boerenbond heeft een ruim assortiment aan verschillende soorten grasmaaiers, scharen en trimmers die passen bij jouw klus.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een piekfijn gazon

Je hebt tegenwoordig de keuze uit veel verschillende soorten grasmaaiers. Van elektrische grasmaaiers tot handmatige kooi grasmaaiers. En voor de tuinier die van gemak houdt, is een robotmaaier die je kunt bedienen met je telefoon en bluetooth, een mooie aanwinst. Een robotmaaier neemt al het werk voor je uit handen en is er in verschillende formaten. Met een elektrische grasmaaier kun je ook snel en gemakkelijk je gazon maaien. Elektrische grasmaaiers zijn een stuk lichter dan bijvoorbeeld benzine grasmaaiers en maken minder geluid. Elektromaaiers zijn daarnaast gemakkelijk in onderhoud. Heb je een grote tuin? Dan is een benzine grasmaaier meer geschikt! Benzine grasmaaiers zijn krachtige machines waar je een groot oppervlak mee kunt maaien. Kies voor een maaier met of zonder opvangbak, afhankelijk van jouw voorkeur en de grootte van je gazon.

Gedetailleerd te werk gaan

Een mooi gazon zit hem in de details. Met een grasmaaier is het lastig om gedetailleerd te werken. Je gazon bijknippen kun je het beste doen met een grasschaar. Als je een klein gazon hebt of maar kleine stukjes bij wilt knippen, is een grasschaar super handig! Een grasschaar bedien je zelf met de hand wat er voor zorgt dat je gedetailleerd te werk kunt gaan. Een strak gazon creëer in je in een handomdraai! Grasscharen zijn roestbestendig en hebben doorgaans een ergonomische handgreep.

De gazonranden trimmen

Het trimmen van je gazon is essentieel voor de plekjes waar je grasmaaier niet bij kan. Denk aan rotsachtige gebieden, wortels of ongelijkmatige delen van het gazon zoals hoeken en randen. Deze plekken werk je netjes af met een elektrische grastrimmer. Met een elektrische grastrimmer hoef je niet te bukken waardoor het trimmen van je gras niet langer een vervelende klus hoeft te zijn. De elektrische grastrimmers van Wolf-Garten kenmerken zich nu met een significant verbeterd ergonomisch ontwerp en een modern jasje.

Back to top