• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect

Snoeien

Tijd om te snoeien? Welk gereedschap je nodig hebt is voor iedereen anders en hangt af van wat voor boom, struik of heg je gaat snoeien. Pets Place Boerenbond heeft een ruim assortiment aan takkenscharen, heggenscharen en snoeischaren. Er is gereedschap voor elke snoeiklus.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1-16van46producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1-16van46producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bomen en takken

Eens in de zoveel tijd is het nodig om de takken van je boom wat bij te werken. Wanneer je een boom gaat snoeien, is een takkenschaar onmisbaar. Met een takkenschaar knip je moeiteloos dikke takken door. Het kan best gevaarlijk zijn om op een ladder te werken. Met een boomknipper knip je hoge en dikke takken door, zonder op een ladder te hoeven staan. Voor erg dikke takken die je met een takkenschaar niet doorgeknipt krijgt, is een takkenzaag een mooie uitkomst. Takkenzagen hebben een gebogen zaagblad die moeiteloos door dikke takken heen zagen.

Verzorgde planten

Door je bloemen, struiken en planten regelmatig te snoeien houd je je tuin netjes. Doordat de takken een stuk dunner zijn dan die van bomen en heggen, heb je aan een snoeischaar vaak al voldoende. Met een snoeischaar kun jij gemakkelijk planten en struiken snoeien, of bijvoorbeeld bloemen knippen. Een goede snoeischaar zorgt ervoor dat je met gemak door takken heen komt, zonder teveel kracht te hoeven zetten. De snoeischaren van Gardena en Wolf-Garten hebben ergonomische handgrepen met softgrip op de bovenste handgreep, waardoor ze comfortabel in de hand liggen. Verder beschikken de snoeischaren over een antikleeflaag waardoor je minder kracht hoeft te zetten en de messen beschermd blijven tegen invloeden van buitenaf.

Aan de slag met de heg

Ga je met de heg aan de slag? Kies voor een scherpe heggenschaar. Hoe scherper hoe beter! Want netjes afgesneden takken zorgen voor de mooiste heg. Je kunt kiezen voor een elektrische heggenschaar of voor een handmatige heggenschaar. Met een elektrische heggenschaar ben je een stuk sneller klaar met snoeien. Snoeien met een elektrische heggenschaar is fysiek een stuk minder belastend en met een telescopische heggenschaar ben je ook nog eens in een mum van tijd klaar. Heggen kunnen veelzijdig worden vormgegeven. Liever nauwkeurig aan de slag, om bijvoorbeeld je heg in een bepaalde vorm te snoeien? Kies dan voor een handmatige heggenschaar. 

Snoeiafval verwerken

Bij snoeien komt veel tuinafval kijken. Je hoeft je tuinafval niet per se in de groenbak weg te gooien. Met een hakselaar versnipper je het tuinafval en kun je het omzetten naar compost of houtsnippers. Een hakselaar snijdt moeiteloos door dikke takken heen.

Back to top