• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf €29,-
 • 30.000 producten op voorraad
 • Gratis Click & Collect

Aquariumdecoratie

Bij Pets Place vind je een ruim assortiment aan aquarium decoratie. Naast aquarium ornamenten, beeldjes en versieringen, vind je bij ons ook aquariumlijm, achterwand decoratie en verschillende soorten hout- en steendecoratie voor in het aquarium. Bij Pets Place vind je versiering van onder andere Aqua Della, BiOrb, Superfish, Europet, Vdl en Juwel.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1-16van22producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Vis Aquariumdecoratie kopen
  Juwel Achterwand Poster 1 S - Aquarium - Achterwand
  Normale prijs 5,65 - 10,75 5,65 - 10,75
  60x30 cm
  100x50 cm
  150x60 cm
Tonen als Foto-tabel Lijst

1-16van22producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Aquarium decoratie voor jouw aquarium

Wil je nu een super leuk, realistisch of natuurlijk aquarium maken of ga je meer de surrealistische kant op? Met de aquarium decoratie van Pets Place maak je het aquarium van je dromen! Of het nou gaat om vissen in een tropisch aquarium, vissen in een koudwater aquarium of vissen voor een zout- of zoetwater aquarium, voor elke vis is er wat wils! Decoratie voor vissen die graag een schuilplek hebben tot versieringen waar vissen doorheen kunnen zwemmen, Pets Place heeft alles voor het bouwen van het mooiste aquarium.

Het begin van aquarium decoratie

Bij de opbouw van een beginnend aquarium of bij het ombouwen van een bestaand aquarium wil je natuurlijk het beste resultaat behalen, maar waar moet je beginnen? Als je een aquarium hebt uitgekozen, zoek je een bodembedekking uit die bij jouw wensen past. Er is grind met een natuurlijke uitstraling, maar ook siergrind in elke kleur die je maar kan bedenken. Je kan ervoor kiezen om een achterwand in je aquarium te plaatsen voor een natuurlijke uitstraling. Daarnaast bevordert een achterwand het welzijn van jouw vissen! Wanneer je aquarium niet tegen een muur staat en je door het verblijf kan kijken, levert dit veel stress op voor jouw aquariumbewoners en kan dit zelfs tot sterfte leiden. Nu kan je beginnen met het inrichten van je vissenverblijf. Wil je ornamenten waar je vissen zich in kunnen verstoppen of doorheen kunnen zwemmen? Of wil je graag een aquarium ornament als standbeeld neerzetten? Wat je ideeën ook zijn, met de aquarium decoratie van Pets Place is het mogelijk!

Natuurlijke aquarium decoratie

Wil jij graag een natuurlijke uitstraling in je aquarium hebben? Kies dan voor houten en stenen decoratie. Je kan met behulp van aquariumlijm planten bevestigen voor een ultieme natuurlijke look! Daarnaast is de lijm te gebruiken als bevestigingsmiddel om andere soorten aquarium versieringen te bevestigen in je aquarium. Deze lijm is compleet veilig voor je vissen en de waterkwaliteit van je aquarium.

Aquarium decoratie als speelgoed voor je vissen

Niet alleen is aquarium decoratie leuk om naar te kijken, het stimuleert ook het natuurlijk gedrag van je aquarium bewoners. Je vissen kunnen door de ornamenten zwemmen, zich erin verstoppen en omheen zwemmen. Het biedt dus een goede mogelijkheid voor je verlegen vissen om zich te gaan verstoppen.

Wat heb je verder nog in je aquarium nodig?

Naast aquarium decoratie zijn er nog een paar belangrijke benodigdheden die je in je aquarium moet hebben voor het ideale verblijf van je vissen. Zo heb je een pomp & beluchting nodig voor het zuurstofgehalte op peil te houden in je aquarium en een aquariumfilter voor het schoonhouden van het water. Afhankelijk van de soort vissen die je in je aquarium huisvest, is het ook van belang om een verwarmingselement in je aquarium te plaatsen. Dit element verwarmt het water tot de temperatuur die jij hebt ingesteld voor je vissen.

Back to top