• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect

Vodcast | Honden & Katten Cast

Pets Place gaat samen met Evelien de Bruijn, trotse baas van honden Tante Cor en Bruun, in gesprek met 6 bekende honden- en kattenbaasjes. Baasjes die de liefde voor hun hond of kat niet onder stoelen of banken steken, die actief zijn op social media en die elke dag met veel plezier en liefde de zorg dragen voor hun hond of kat. Evelien en de bekende huisdierenbaas hebben het over de band tussen hen en hun huisdier, delen tips en tricks over alles wat er bij zo'n liefdevol beestje komt kijken én ze bespreken de dagelijkse avonturen van beest en baas.

Vanaf 10 mei beluister je de eerste podcast met Jeroen Kijk in de Vegte via jouw favoriete podcastapp óf bekijk hem via PetsplaceTV op Youtube.

 

youtube    spotify   google play    apple podcast     deezer    sticher    pocketcast    overcast

Afleveringen

Aflevering 1 - Jeroen Kijk in de Vegte met puppy Jelle

Vandaag zijn we bij Jeroen Kijk in de Vegte en zijn puppy Jelle. Jelle is een Friese stabij en een vrolijke, drukke zwart witte pup. Jelle rent hier al de hele ochtend door de tuin rond. Ik wil alles weten over deze viervoeter!

Aflevering 2 - Viktor Brand met hond Tapas

14 Juni zijn we bij Viktor Brand en belangrijker: bij zijn hond Tapas. Ik heb onder andere gelezen dat Viktor hele gesprekken met tapas voert als ze samen op zijn boot zitten en de avonturen van Tapas komen regelmatig voorbij op het Instagram kanaal van Viktor.

Aflevering 3 - Leonie ter Braak met haar herder Boris

We zijn bij Leonie ter Braak en haar geadopteerde herder Boris. We hebben het over op vakantie gaan met je huisdier, wat er allemaal bij komt kijken en wat het favoriete vakantieland van haar hond Boris is.

Aflevering 4 - Tanja Jess met haar 2 katten en 1 hond

Evelien de Bruijn gaat in gesprek met Tanja Jess. Met 2 katten en 1 hond is er heel veel dierenliefde in huis. De dierenliefde is niet voor eeuwig en dus komt daar ook wel eens een afscheid bij kijken. Luister mee met Tanja en Evelien en hoe zij omgaan met het verlies van hun dier.

Aflevering 5 - Janny van der Heijden met haar teckel Nhaan

Evelien & Janny van der Heijden, bekend van o.a. Heel Holland Bakt, gaan in gesprek over hun gezamenlijke liefde: teckels! Kleine honden met grote karakters. Evelien en Janny gaan in gesprek over de dagelijkse wandelingen van Janny en haar teckel Nhaan, over hoe Nhaan zich gedraagt achter de schermen en ze bespreken de favoriete vakantiebestemming van Nhaan.

Aflevering 6 - Sander Hoogendoorn met zijn kat Kimi

Sander Hoogendoorn, radio-dj bij 3FM, heeft een speciale band met zijn kat Kimi. Sander vertelt hoe Kimi liefde op het eerste gezicht was toen hij op zoek was naar een kat in het asiel. Zijn knorrende viervoeter helpt hem te leven in het moment, te genieten van de dag en om soms even uit de ratrace te stappen van het alledaagse leven. Luister dit bijzondere gesprek tussen Evelien en Sander over zijn geliefde kat Kimi.

Edgard&Cooper

Back to top