• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect

Vogelsnack

Vogelsnoep en vogelsnacks zijn een perfecte beloning bij het trainen van je vogel. Bekijk hier het assortiment vogelsnoep en vogelsnacks bij Pets Place!

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Vind hier je vogelvoer voor diversen vogels. We hebben een ruim assortiment gemengde voeding, granen of zaden. Je bestelt het online bij vogelwinkel Pets Place! Tevens vind je aanvullende voeding, snacks en supplementen voor jouw vogel. Bij Pets Place kun je onder andere terecht voor de merken: Adori, Versele-Laga, Beaphar en Vitakraft.

Vogelsnacks

Snacks voor vogels dienen ter aanvulling op het reguliere vogelvoer. Naast dat vogels zoals parkieten, kanaries en papegaaien het erg lekker vinden, bevatten vogelsnacks vaak vitamines en mineralen die de gezondheid en vitaliteit van jouw vogel bevorderen. Daarnaast kunnen ze perfect gebruikt worden als beloning bij het trainen van je vogel.

Verschillende soorten vogelsnacks

Er bestaat een grote diversiteit aan vogelsnacks. Zo bevatten kräckers vaak gezonde voedingsstoffen en mineralen en zorgen ze voor een natuurlijke slijtage van de snavel. Een sepia zorgt dat je vogel voldoende kalk binnenkrijgt. Vogelsnacks zijn dus lekker maar ook belangrijk voor je vogel. Lees hier meer ovr=e

Kräckers en knabbelstaven

Kräckers of knabbelstaven worden hard gemaakt en soms meerdere malen gebakken. Je parkiet, kanarie of papegaai moet dus flink werken om het lekkers los te krijgen. Het zorgt ervoor dat je vogel hier wel een tijdje mee bezig is en dat hij de nodige beweging krijgt. Daarnaast zorgt het voor de natuurlijke slijtage van de snavel. Kräckers zijn verkrijgbaar in verschillende lekkere smaken en bevatten belangrijke mineralen, waardoor het erg geschikt is als aanvulling op het dagelijkse voer.

Trosgierst

Trosgierst kan gebruikt worden als aanvulling op de voeding van je vogel. Je kunt het aan de kooi vastmaken maar het kan ook goed gebruikt worden bij de training. De zaadjes zijn gemakkelijk te pellen, licht verteerbaar en vogels vinden het heerlijk. Voer niet teveel aangezien er relatief weinig voedingsstoffen in zitten en het veel vetten bevat. Trosgierst is ideaal om te gebruiken bij het tam maken en trainen van vogels. Voer het uit de hand bij jonge vogels, ze vinden het heerlijk en zullen steeds makkelijker naar je toe komen. Gebruik het als beloning bij het trainen.

Gebruik trosgierst bij zieke vogels

Trosgierst is erg geschikt wanneer je vogel ziek is. Pellen kost weinig moeite en de vetten zijn erg gewenst voor het aanvullen van energie en tegen vermagering.

Zangparels en spreekparels

Zangparels voor kanaries of spreekparels voor je parkiet zijn gemaakt ter ondersteuning van de training en om je vogel aan te moedigen om te zingen en spreken. De heerlijke vitaminerijke parels bevat smakelijke honing, gezonde lecithine en mineralen en versterkt de keelorganen. Je vogel leert in korte tijd spreken en zingen

Sepia

Een sepia is onmisbaar in de kooi van je vogel. Het dient als slijpsteen voor de snavel en bestaat uit kalk. Voldoende kalk (of calcium) is noodzakelijk voor de opbouw en groei van het skelet, de vorming van de eischaal en functioneren van andere lichaamsprocessen. Het meeste vogelvoer bevat weinig calcium waardoor een sepia noodzakelijk is.

Sepia van inktvis?

Wist je dat sepia afkomstig is van inktvis? Het is de inwendige schelp van een meerkat inktvis (ook wel sepia genoemd). De sepiaschelpen spoelen vooral in de zomer, in grote hoeveelheden, aan op de Nederlandse kust.
Back to top