• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf €29,-
 • 30.000 producten op voorraad
 • Gratis Click & Collect

Vloermat

Houd het binnen lekker schoon met een deurmat bij de deur. Deurmatten zorgen ervoor dat je vuil zoals bladeren, zand en modder buiten de deur houdt. Pets Place Boerenbond heeft een ruim assortiment aan allerlei verschillende vloermatten voor zowel buiten als binnen. Denk aan grovere deurmatten zoals een rubber mat, buitenmat of borstelmat. Of fijnere matten zoals een droogloopmat.

Tonen als Foto-tabel Lijst

33-48van58producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Wonen & Leven Vloermat kopen
  Hamat Mat Everton 60x80 cm - Deurmat
  Normale prijs 16,99 16,99
  Bruin
  Grijs
 2. Wonen & Leven Vloermat kopen
  Hamat Droogloopmat Aqua Luxe 50x80 cm - Deurmat
  Normale prijs 22,99 22,99
  Graniet
  Antraciet
 3. Wonen & Leven Vloermat kopen
  Hamat Schoonloopmat Universal 60x80 cm - Deurmat
  Normale prijs 14,99 14,99
  Grijs
  Taupe
 4. Wonen & Leven Vloermat kopen
  Hamat Droogloopmat Express 60x80 cm - Deurmat
  Normale prijs 22,99 22,99
  Denim
  Taupe
Tonen als Foto-tabel Lijst

33-48van58producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Deurmatten voor binnen

Veel mensen hebben een vloermat bij de deur liggen. Maar leg je hem binnen of buiten neer? Een deurmat voor buiten verschilt sterk van een deurmat voor binnen. Een droogloopmat is een vloermat voor binnen en houdt voornamelijk vocht en een beetje vuil vast. Het voordeel van een droogloopmat is dat je hem op 30 graden kunt wassen. Op die manier heb je altijd een mooie schone mat! Een schoonloopmat neemt ook vocht op en heeft een rubberen antislip rand zodat de mat op z’n plek blijft wanneer je jouw voeten veegt. 

Het schoonste resultaat bereik je door twee deurmatten te gebruiken. Een binnenmat, zoals een schoonloopmat of droogloopmat, en een buitenmat om grof vuil te verwijderen. Op die manier verwijder je het meeste vuil van je schoenen en droog je ze grondig af voordat je er helemaal me naar binnen loopt.

Deurmatten voor buiten

Er zijn verschillende soorten deurmatten voor buiten waarmee je grof vuil van je schoenen kunt krijgen voordat je naar binnen gaat. Een deurmat voor buiten kan goed tegen verschillende weersomstandigheden, doordat ze gemaakt zijn van stevige materialen van rubber of kokosvezel. Een rubberen deurmat is een flexibele mat die gemakkelijk schoon te maken is met water. Een borstelmat, gemaakt van kokosvezel, heeft een uitstekende schoonloop kwaliteit. Door je voeten te vegen aan een borstelmat verwijder je gemakkelijk kleinere steentjes en zand. 

Een goede vloermat die zowel grover en fijner vuil verwijdert is de Mudbuster van Hamat. Deze mat is gemaakt van zowel rubber als kokosvezel. Vergeet ook de zijkanten van je schoenen niet! Met een schoenveger borstel je de zijkanten van je schoenen, zowel als de onderkant. Dit is bijvoorbeeld erg handig wanneer het buiten modderig is!

Back to top