• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect

ZOO&ZO is onderdeel geworden van Pets Place!

ZOO&ZO is onderdeel geworden van Pets Place. Dat betekent nóg meer keus en heel veel mooie aanbiedingen. De avontuurlijke winkel blijft zoals je gewend bent. Je kunt rekenen op ons deskundige personeel en een altijd vriendelijke glimlach. 

Wat gebeurt er met mijn ZOO&ZO spaarpunten?

Al je ZOO&ZO spaarpunten worden bij het afrekenen aan de kassa in de winkel verrekend als korting óf kun je inwisselen voor een Pets Place ZOO&ZO cadeaukaart* van dezelfde waarde.

Ook krijgen alle ZOO&ZO klanten met spaarpunten 50% korting op 1 jaar Pets Place Premium!** Met Pets Place Premium ontvang je een heel jaar lang standaard 5% korting op meer dan 20.000 producten. 

  • * Je ZOO&ZO spaarpunten zijn in de winkel in Ede tot 30 juni 2024 in te wisselen als korting bij afrekenen aan de kassa óf voor een Pets Place ZOO&ZO cadeaukaart. Waarbij 100 punten €1,50 is.

    ** Om online gebruik te kunnen van 50% korting op Pets Place Premium moet je ingelogd zijn. Per account is deze korting eenmalig te gebruiken.

Bezoek onze winkel

Pets Place ZOO&ZO vind je nog altijd op hetzelfde adres in Ede, maar dan met een nóg groter assortiment en heel veel mooie aanbiedingen. Heb je zin in koffie, lekkers of een lunch tussen het winkelen door? Ook lunchroom Lorentzo blijft onderdeel van de winkel!

Back to top