Huisdier van de maand

Welkom op de officiële ‘Wall of Fame’ pagina van ‘Huisdier van de Maand!’ Iedere maand organiseert Pets Place op Facebook een leuke actie waar jouw huisdier ‘huisdier van de maand’ kan worden. Naast eeuwige roem en een plekje op deze Wall of Fame, krijgt de winnaar ook nog eens een waardebon t.w.v. €15 shoptegoed cadeau die ze bij Pets Place kunnen uitgeven!

Hoe speel je mee?

Volg Pets Place op facebook en houd onze berichten in de gaten. Iedere maand kun je meespelen met de Huisdier van maand actie. Plaats jouw leukste foto van je huisdier onder het bericht met een kort verhaaltje waarom jouw huisdier de titel ‘Huisdier van de maand’ verdient.

BEKIJK HIER ONZE FACEBOOKPAGINA

De Wall of Fame 2019

Toetie & Arie

De 2 meest lieve broertjes! Lief voor iedereen, klein of groot!

Latte & Macchiato

Dit zijn mijn twee dumbo ratjes Latte en Macchiato! Ze zijn dol op brokjes, snoepjes, pinda’s, cornflakes en meelwormen. Ook knuffelen, spelen, en samen slapen behoort tot hun favoriete bezigheden. Leuk weetje: L&M woonden bij de Pet’s Place voordat ze hier kwamen!

Mundo

Mundo is de jongste kat uit een stel boeven die graag mee gaan naar hotels om de boel op stelten te zetten!

Stoffel

Toen (in 1972) schildpadden nog gewoon op de braderie verkocht mochten worden, is deze “onze Stoffel” gekocht door mijn moeder.
Een mooiere erfenis was er niet, na het overlijden van mijn moeder.
Stoffel is net weer uit de winterslaap ontwaakt!

Axel

Dit is Axel, de Axolotl. Altijd vrolijk, dus altijd leuk om naar te kijken. Niet zo bekend, dus hij verdiend ook wel eens een plekje in de spotlight!

Pompom

Onze Pompom. We gingen een nachtje weg en hij was doodsbang dat we hem zouden vergeten. Terwijl ik de spullen verzamelde, kroop meneer gauw in de koffer. Zo vergaten we hem niet.😂😂

Paco

Best knap dat deze foto toch redelijk goed gelukt is, al zeg ik het zelf. Mijn lieve valkparkiet Paco van 2,5 maanden oud die kan zo snel vliegen dat ik eerst even dacht dat het onmogelijk was om hem mooi vliegend op de foto te krijgen. Maar opgeven doen we niet en dit is het resultaat. Lekker vliegen in het park.

Ans

Mijn knapperd blijft Ans. Zo’n lieverd.

Janneman

Dit is Janneman. Toen wij in het asiel kwamen om een hele grote, ingezamelde donatie te brengen keek hij ons aan en besloot dat wij zijn nieuwe personeel werden. We haalden een mandje uit de auto, Janneman klom er meteen in en dat was dat. Nu woont hij alweer vier jaar bij ons en is een heel tevreden kat.❤

Huisdier van de maand oktober 2019

Raff

Ik ben Raff, een border collie van 7 jaar oud. Ik ben een heel lief huisdier. Ik luister onwijs goed en doe alles in teken van mijn baasjes. Ik houd van bal spelletjes daarom draag ik ook een tuigje met Ball Junkie erop :wink:. In het weekend ga ik schapen drijven, dat doe ik heel graag. Verder ben ik een knuffelkont! :heart::feet::feet::grinning:

Brilliant

Deze kanjer, genaamd Brilliant, is overal voor in! Hij houdt van gekke bekken trekken en is een echte clown.

Smeagol

Lieve Smeagol is 1 van de 4 fretjes en is bijzonder mooi. Hij zit nu lekker dik in zijn wintervacht omdat hij buiten leeft met zijn 3 broers🥰.