< Alle categorieën
Luipaardgekko

De luipaardgekko: een prachtig huisdier!

Luipaardgekko's zijn kleine, exotische hagedissen en zijn bekend om hun unieke, spikkelvormige huid. Lees hier meer over de luipaardgekko.


Schorpioen

De schorpioen: een pittig huisdier!

Schorpioenen bevatten acht poten, grote scharen en staart met angel. Er zo’n 1800 schorpioenen soorten bekend. Lees hier meer over de schorpioen.


Miljoenpoot

Een miljoenpoot of reuzenduizendpoot als huisdier

Miljoenpoot of duizendpoot als huisdier? Sommige geleedpotigen zijn niet een vriendelijk huisdier voor iedereen! Lees over de miljoenpoot of duizendpoot.


Vogelspin

Vogelspinnen houden

Vogelspinnen zijn makkelijk te onderhouden en nemen niet veel ruimte in. Klimaatbeheersing en de voeding zijn belangrijk voor vogelspinnen! Lees hier meer.


Terrarium inrichten

Hoe richt je een terrarium in?

Een terrarium dat zo is ingericht dat het precies aan de wensen van jouw amfibie of reptiel voldoet en daarnaast een lust voor het oog is? Lees hier hoe!


Axolotl

De Axolotl: een bijzonder diertje!

Een axolotl is een salamandersoort en leeft alleen in het water; ze komen alleen af en toe even boven om lucht te happen. Lees hier meer over de axolotl!


Wandelende tak

Wandelende tak als huisdier

Wandelende takken zijn insecten die lijken op een tak van een boom. Er bestaan meer dan 2500 soorten wandelende takken en bladinsecten! Lees hier meer!


influencer worden

Influencer worden doe je zo!

Hoe kan je influencer worden? Heb jij altijd al gedroomd van duizenden volgers en samenwerkingen met bedrijven? Lees hier hoe dat realiteit kan worden!


Help goede dierendoelen en steek de pootjes bij elkaar!

Steek de pootjes bij elkaar en help een goed doel!

Met kerst worden veel dieren verwend, maar dit is niet voor ieder dier vanzelfsprekend. Steek de pootjes bij elkaar en help deze goede doelen voor dieren!


Overleden kat crematie dieren

Wat is er allemaal mogelijk met je overleden huisdier?

Crematie dieren of je hond, kat of ander huisdier begraven op een dierenbegraafplaats is mogelijk. Maar waar kan dit en wat zijn andere mogelijkheden?


moestuin huisdieren cavia groenten fruit

Een moestuin voor jouw huisdier

Maak een moestuin met de lekkerste zelfgekweekte groenten en fruit voor jouw huisdier!


python(1)

Informatie over de python

Voordat je een python gaat aanschaffen moet je eerst een paar dingen weten. De informatie over de verzorging van deze slang lees je hier.


waterschildpad(2)

Informatie over waterschildpadden

Een terrarium met waterschildpadden is erg leuk, maar welke informatie moet je weten over de verzorging en aanschaf van deze dieren?


landschildpad(1)

Informatie over de landschildpad

Een landschildpad is erg interessant, maar welke informatie moet je weten over de verzorging en aanschaf van deze schildpadden?


boa-constrictor(1)

Informatie over de boa constrictor

Een boa constrictor aanschaffen is erg leuk, maar welke informatie moet je weten over de verzorging en aanschaf van deze slangen?


baardagaam(1)

Informatie over de baardagaam

Een terrarium met een baardagaam is erg leuk, maar welke informatie moet je weten over de verzorging en aanschaf van deze dieren?


leguaan omslagfoto

Informatie over de groene leguaan

Een terrarium met een leguaan is erg leuk, maar welke informatie moet je weten over de verzorging en aanschaf van deze dieren?


rattenslang omslagfoto

Informatie over de rode rattenslang

Een terrarium met een rattenslag is erg leuk, maar welke informatie moet je weten over de verzorging en aanschaf van deze dieren?


fotograferen van huisdieren

Fotograferen van huisdieren

Wil je betere foto's maken van jouw huisdier? Bekijk onze tips!


Hagedis familie bij elkaar

Fruitcups voor je reptiel

Repco Fruitcups is een heerlijk snack voor reptielen zoals hagedissen, (groene)leguanen, gekko’s en baardagamen. Lees in dit artikel meer over de smaken het voedingsadvies!