Wat is jouw vraag?

Het beste advies van de experts van Pets Place Boerenbond

Regenton aansluiten

Regenton aansluiten

Wil je een regenton aansluiten? Zorg voor een vulautomaat en een zaag en maak je regenpijp klaar om honderden liters water op te vangen! Lees hier meer.


Parasol kopen doe je bij Pets Place Boerenbond

Parasol kopen; waar moet je op letten?

Je wilt een parasol kopen! Wil je een grote parasol kopen of heeft jouw terras voldoende aan een halve parasol? Lees hier alles over parasols kopen!


Vakantie in Luxemburg met hond

Vakantie in Luxemburg met je hond

Vakantie in Luxemburg met hond? Dat kan! Wandelen in de bergen of een citytrip? Leer alle hondvriendelijke plekken van Luxemburg kennen door snel te lezen!


Hond mee naar Zwitserland

Je hond mee naar Zwitserland nemen!

Met je viervoeter genieten van prachtige uitzichten, spetteren in meren of een avontuurlijke rit met de gondel ervaren? Bekijk hier waar je aan moet denken als jij je hond mee naar Zwitserland neemt!


Hond mee naar Noorwegen

Hond mee naar Noorwegen!

Wil jij graag je hond mee naar Noorwegen op vakantie nemen? Aan welke regelgeving moet je voldoen en wat kan je allemaal met je hond in Noorwegen doen?


Vakantie Oostenrijk met hond

Vakantie in Oostenrijk met je hond!

Vakantie in Oostenrijk met je hond? Dan moet je wandelen in de bergen of zwemmen in de meren! Lees hier de leukste tips voor een beestachtige vakantie.


Hond mee naar Denemarken

De hond mee naar Denemarken op vakantie!

Wil jij samen met je hond natuur snuiven of cultuur snuffelen? Neem dan je hond mee naar Denemarken! Lees snel wat Denemarken jou en je hond kan bieden.


Hond mee naar Italië

Hond mee naar Italië nemen!

Gaat je hond mee naar Italië? Wees goed voorbereid! Wat heb je nodig om het land in te mogen en welke dogtivities kan je doen? Lees hier dé tips van Italië!


terras zomerklaar

Je terras klaarmaken voor de zomer!

Je tuin en terras helemaal klaar maken voor de zomer? Dat doe je aan de hand van deze tips!


Hond mee naar Zweden

Hond mee naar Zweden!

Je wilt graag je hond mee naar Zweden nemen op vakantie, waar moet je allemaal aan denken en wat kan je in Zweden met je hond doen? Lees alle tips hier!


Hond mee naar Duitsland

Hond mee naar Duitsland nemen!

Gaat je hond mee naar Duitsland? Dan zijn er genoeg plekken waar je vakantie kan vieren! Wandelen in het Zwarte Woud of een citytrip? Lees hier dé tips!


Hond mee naar Frankrijk

De hond mee naar Frankrijk!

Gaat je hond mee naar Frankrijk? Gezellig! In Frankrijk kan je hond wandelen in de bergen, spelen op het strand of op citytrip. Lees hier de leukste tips!


Vakantie met hond in Nederland

Vakantie met hond in Nederland

Op vakantie met hond in Nederland? Maak er een mooie tijd van! Waar vier je vakantie? Zeeland met hond of in een vakantiehuisje in Limburg? Lees alle tips!


Husky Kam

Borstels, kammen en tondeuses voor je hond en kat

Er bestaan veel verschillende soorten borstels en kammen die je voor je huisdier kan gebruiken. Maar met welke vachtverzorgingstools houd je de vacht van je hond of kat in optimale conditie?


influencer worden

Influencer worden doe je zo!

Hoe kan je influencer worden? Heb jij altijd al gedroomd van duizenden volgers en samenwerkingen met bedrijven? Lees hier hoe dat realiteit kan worden!


Yoga bij dieren

Yoga bij dieren

Yoga bij dieren, kan dat? Honden, katten, konijnen, knaagdieren, vogels en paarden kunnen bepaalde yoga-poses aannemen, maar wat betekenen deze houdingen?


paardenwei

Weer de paardenwei op! Waar moet je op letten?

De paarden na de winter weer op de wei? Dat vergt weidemanagement! Lees alles over het controleren van de paardenwei en over de rantsoenverandering.


Plukwandeling voor je konijnen en knaagdieren

Plukwandeling voor je konijnen of knaagdieren

Ga op plukwandeling voor je konijnen en knaagdieren! Pluk kruiden en planten die konijnen en knaagdieren mogen eten. Lees welke planten jouw dieren lusten!


Niet giftige planten voor paarden

Plukwandeling met niet giftige planten voor paarden!

Doe een plukwandeling voor je paard! Ga op zoek naar niet giftige planten voor paarden, maar herken ook de giftige soorten... Lees meer en pluk erop los!


Wandelkleding

De perfecte wandelkleding tijdens de hondenwandeling

Wat voor wandelschoenen en jas zijn nodig tijdens een wandeling? Lees hier meer over wandelkleding en hoe je hippe wandelkleding matcht met jouw hond!


Supplementen voor vogels

Supplementen voor vogels

Supplementen voor vogels bevorderen de gezondheid. Maar wat voor supplementen bestaan er? En voor functies hebben vitaminen en mineralen? Lees snel meer!


liksteen of likemmer

Likstenen en likemmers voor paarden en veedieren

Likstenen en likemmers zijn een goede toevoeging aan het rantsoen van je paard, schapen, geiten en rundvee. Lees hier over de verschillende likstenen!


duiven houden

Duiven houden

Wil je duiven houden? Let op: het is een intensieve hobby wat veel tijd vraagt. Lees je hier in over de benodigdheden die je nodig hebt bij duiven houden!


Blikvoer voor honden

Natvoer en blikvoer voor honden

Natvoer voor honden komt voor als blikvoer, pouches of kuipjes. Lees meer over verschillende soorten natvoedingen en kies de juiste natvoeding voor je hond!


Paard of veulen halstermak maken

Een paard of veulen halstermak maken doe je met deze tips!

Jouw paard of veulen halstermak maken? Haal het halstertouw, halster en de beloningssnacks in huis en maak jouw paard of veulen halstermak met deze tips!


hondenpoep opruimen

Wat gebeurt er als je hondenpoep laat liggen?

Hondenpoep opruimen; doe jij het? Wanneer je dit niet doet, kan een boete op de loer liggen en bij veel drollen veranderd de biodiversiteit van de natuur.


Parasieten bij vogels

Parasieten bij vogels

Parasieten bij vogels zorgen voor vervelende problemen . Zie je uitvallende veren of diarree? Kom in actie! Lees hier meer over bestrijding van parasieten.


Dieetvoer hond en kat

Dieetvoer voor honden en katten

Dieetvoer voor honden en katten is meer dan alleen afvallen. Met dieetvoeding kan je een dier preventief of ondersteunend helpen. Lees meer over dieetvoer!


Slijmhuid bij vissen

Verzorging van de slijmhuid bij vissen

De slijmhuid bij vissen is een weerspiegeling van de gezondheid. Lees hier de verzorging en problemen, zoals Witte Stip, van de slijmhuid bij vissen.


Nazorg narcose hond, kat en konijn

Nazorg van een operatie bij je huisdier

Nazorg na narcose van een hond, kat of konijn kan even wennen zijn. Zorg voor een warme plek met rust. Lees hier waar je meer op moet letten na de operatie!


Titeren van honden en katten

Titeren van honden en katten

Titeren van honden en katten komt steeds meer voor! Maar wat is het? Kan je een pup of kitten titeren? Wat zijn voor- en nadelen van titeren? Lees verder!


Kippen beschermen tegen roofvogels en roofdieren

Kippen beschermen tegen roofvogels en roofdieren

Hoe ga jij jouw kippen beschermen tegen roofvogels en roofdieren? Kippen zijn prooi van roofdieren zoals de vos. Lees tips over roofdieren en bescherming.


Liefs voor je Valentijn

Liefs voor je Valentijn

Wie is jouw Valentijn? Geef een Valentijnscadeau aan jouw Valentijn: hond, kat konijn, knaagdier of vogel! Lees hier de tips voor de liefste cadeaus!


Kippen in de vrieskou

De verzorging van jouw kippen in de vrieskou

Hoe verzorg jij jouw kuikens en kippen in de vrieskou? Warmtelampen, een goed nachthok en vetrijke voeding maken het aangenaam in de winter. Lees meer tips!


dier sneeuwpop maken

Je dier als sneeuwpop maken!

Wil je graag creatief te werk gaan en een ander soort sneeuwpop maken? Maak jouw hond, kat of konijn na met sneeuw! Lees hier tips en voorbeelden!


Maak je regenton in de winter vriesklaar!

Maak je regenton in de winter vriesklaar!

Vorst kan de regenton beschadigen door scheurtjes te maken. Benieuwd hoe je jouw houten of kunststof regenton in de winter beschermt tegen kou? Lees tips!


Snavel vogel

Snavel van de vogel

Elke vogelsoort heet zijn eigen snavel en snavelvorm. Benieuwd hoe de snavel van een vogel is opgebouwd en welke snavelvormen er bestaan? Lees snel verder!


Sneeuw op komst

Sneeuw op komst? Bekijk alle tips voor dier en tuin!

Sneeuw op komst! Paard, kat of hond en sneeuw kunnen samen voor pret, maar ook gevaren zorgen. Daarnaast moet je de tuin ook sneeuwvrij maken. Lees verder!


Hondenvoer insecten

Hondenvoer van insecten

Grote kans dat in steeds meer soorten hondenvoer insecten te vinden zijn! Hondenvoer op basis van insecten is hypoallergeen & duurzaam. Lees meer voordelen!


winterterras

Winterterras? Maak je terras winterproof!

Lekker buiten zitten in de winter? Hier geven we je 7 tips hoe je je terras helemaal winterproof en gezellig maakt. Zo krijg je een echt winterterras!


Wandelen met honden in de sneeuw

Bereid de winterwandeling voor!

Heerlijk! In een witte wereld met de honden in de sneeuw. Maar heeft jouw hond jeuk aan de poten na het wandelen? Lees alle tips en bereid goed voor!


tuinvogel achter raam 2

Help! Een vogel is tegen het raam gevlogen

Lees hier wat jij zelf kan doen om een botsing tussen vogel en raam te voorkomen en wat je moet doen als er wel een vogel tegen het raam is gevlogen.


aquascape aquarium vissen toevoegen

Tips om in jouw aquascape aquarium vissen toe te voegen!

Voeg in jouw aquascape aquarium vissen toe om de onderwaterwereld compleet te maken! Prepareer je bak door te snoeien, schoon te maken en meer! Lees tips!


aquascape aquarium snoeien en schoonmaken

How to: jouw aquascape aquarium snoeien en schoonmaken

Je moet een aquascape aquarium snoeien en schoonmaken, maar hoe doe je dat? Lees hier de 6 stappen tot het snoeien en schoonmaken van jouw aquascape!


Giftig voor konijnen en knaagdieren

Wat is giftig voor konijnen en knaagdieren?

Wankelt jouw knager of heeft hij diarree? Lees dan hier wat er giftig is voor konijnen en knaagdieren en wat je moet doen als je knager is vergiftigd!


Help goede dierendoelen en steek de pootjes bij elkaar!

Steek de pootjes bij elkaar en help een goed doel!

Met kerst worden veel dieren verwend, maar dit is niet voor ieder dier vanzelfsprekend. Steek de pootjes bij elkaar en help deze goede doelen voor dieren!


Start je eigen aquascape aquarium in 7 stappen!

Start je eigen aquascape aquarium in 7 stappen!

Aquascaping ging nooit zo gemakkelijk! Tover jouw onderwaterwereld en maak jouw eigen aquascape aquarium met deze 7 stappen!


Kat naar buiten

Buitenkat; wanneer kan mijn kat naar buiten?

Je denkt eraan om je kat naar buiten te laten, maar wat zijn precies de voordelen en wat zijn de risico's waar je kat mee te maken krijgt? Lees het hier!