< Alle categorieën
Likmat voor honden en katten

Likmat recepten voor hond en kat!

Een likmat is een mat met figuren waarbij jouw hond of kat voer uit de hoekjes moet likken. Ken de voordelen van een likmat en maak de beste lekkernijen!


Loungeplekje voor je dier

Een loungeplekje voor je dier!

Het buitenleven kan beginnen! Tijd om een loungeplekje voor je hond, kat, vogel of knagers te creëren. Bekijk hoe jij een paradijs voor je dier kan maken!


Vakantie in Luxemburg met hond

Vakantie in Luxemburg met je hond

Vakantie in Luxemburg met hond? Dat kan! Wandelen in de bergen of een citytrip? Leer alle hondvriendelijke plekken van Luxemburg kennen door snel te lezen!


Hond mee naar Zwitserland

Je hond mee naar Zwitserland nemen!

Met je viervoeter genieten van prachtige uitzichten, spetteren in meren of een avontuurlijke rit met de gondel ervaren? Bekijk hier waar je aan moet denken als jij je hond mee naar Zwitserland neemt!


Hond mee naar Noorwegen

Hond mee naar Noorwegen!

Wil jij graag je hond mee naar Noorwegen op vakantie nemen? Aan welke regelgeving moet je voldoen en wat kan je allemaal met je hond in Noorwegen doen?


Vakantie Oostenrijk met hond

Vakantie in Oostenrijk met je hond!

Vakantie in Oostenrijk met je hond? Dan moet je wandelen in de bergen of zwemmen in de meren! Lees hier de leukste tips voor een beestachtige vakantie.


Hond mee naar Denemarken

De hond mee naar Denemarken op vakantie!

Wil jij samen met je hond natuur snuiven of cultuur snuffelen? Neem dan je hond mee naar Denemarken! Lees snel wat Denemarken jou en je hond kan bieden.


Hond mee naar Italië

Hond mee naar Italië nemen!

Gaat je hond mee naar Italië? Wees goed voorbereid! Wat heb je nodig om het land in te mogen en welke dogtivities kan je doen? Lees hier dé tips van Italië!


Hond mee naar Zweden

Hond mee naar Zweden!

Je wilt graag je hond mee naar Zweden nemen op vakantie, waar moet je allemaal aan denken en wat kan je in Zweden met je hond doen? Lees alle tips hier!


Hond mee naar Duitsland

Hond mee naar Duitsland nemen!

Gaat je hond mee naar Duitsland? Dan zijn er genoeg plekken waar je vakantie kan vieren! Wandelen in het Zwarte Woud of een citytrip? Lees hier dé tips!


Hond mee naar Frankrijk

De hond mee naar Frankrijk!

Gaat je hond mee naar Frankrijk? Gezellig! In Frankrijk kan je hond wandelen in de bergen, spelen op het strand of op citytrip. Lees hier de leukste tips!


Vakantie met hond in Nederland

Vakantie met hond in Nederland

Op vakantie met hond in Nederland? Maak er een mooie tijd van! Waar vier je vakantie? Zeeland met hond of in een vakantiehuisje in Limburg? Lees alle tips!


Husky Kam

Borstels, kammen en tondeuses voor je hond en kat

Er bestaan veel verschillende soorten borstels en kammen die je voor je huisdier kan gebruiken. Maar met welke vachtverzorgingstools houd je de vacht van je hond of kat in optimale conditie?


Adderbeet, hond op de Veluwe

Wat moet je doen bij een adderbeet bij je hond?

Pas op voor de adderbeet! Honden (en mensen) kunnen flink last krijgen van de beet van de Vipera berus. Lees en verklein de kans op een beet van een adder!


epilepsie hond

Epilepsie hond; wat is het?

Epilepsie hond, een aandoening in de hersenen. Lees alles over wat het inhoudt en wat jij als baas kan doen voor, tijdens en na een epileptische aanval!


influencer worden

Influencer worden doe je zo!

Hoe kan je influencer worden? Heb jij altijd al gedroomd van duizenden volgers en samenwerkingen met bedrijven? Lees hier hoe dat realiteit kan worden!


Yoga bij dieren

Yoga bij dieren

Yoga bij dieren, kan dat? Honden, katten, konijnen, knaagdieren, vogels en paarden kunnen bepaalde yoga-poses aannemen, maar wat betekenen deze houdingen?


Wandelkleding

De perfecte wandelkleding tijdens de hondenwandeling

Wat voor wandelschoenen en jas zijn nodig tijdens een wandeling? Lees hier meer over wandelkleding en hoe je hippe wandelkleding matcht met jouw hond!


Blikvoer voor honden

Natvoer en blikvoer voor honden

Natvoer voor honden komt voor als blikvoer, pouches of kuipjes. Lees meer over verschillende soorten natvoedingen en kies de juiste natvoeding voor je hond!


hondenpoep opruimen

Wat gebeurt er als je hondenpoep laat liggen?

Hondenpoep opruimen; doe jij het? Wanneer je dit niet doet, kan een boete op de loer liggen en bij veel drollen veranderd de biodiversiteit van de natuur.