Last van een onaangename geur in de kattenbak? Los dit op met de nieuwe Active Pearls van Biokat’s. Strooi dit product over elke klontvormende kattenbakvulling, voor een langer hygiënisch effect van de kattenbakvulling. De actieve kool verbetert de geurbinding op een natuurlijke wijze.

Bekijk Biokat's active pearls online

Wat is actieve kool?

De natuurlijke actieve kool in Biokat’s Active Pearls wordt van kokosnootschalen gemaakt. Deze vorm van koolstof werkt als een soort spons. De actieve kool bevat vele fijne openingen waar geurstoffen zeer effectief in worden opgenomen en vastgehouden.

null

Actieve kool in het huishouden

Actieve kool wordt al lange tijd gebruikt in het huishouden. Het zit verwerkt in bijvoorbeeld afzuigkappen, geurfilter van koelkasten, waterfilters en ook schoenzolen.

Gebruik het kattengrit voor een langere periode

Met het gebruik van de Active Pearls blijft het normale kattengrit langer hygiënisch. Het aanwezige granulaat zorgt actief voor de vorming van klonten. Dit betekent minder vaak schoonmaken!

Hoe gebruik je Active Pearls?

De Active Pearls zijn zeer eenvoudig te gebruiken. Wat moet je doen? Verdeel de Active Pearls gelijkmatig over het kattengrit en klaar.

De 3 voordelen van Biokat’s Active Pearls

1. Weg met vieze geurtjes in de kattenbak

2. Hygiënisch effect dus langer gebruik van het kattengrit

3. Gemakkelijk in gebruik

Bekijk de reviews van het testpanel

Biokat’s Active Pearls is onlangs door het Pets Place testpanel uitvoerig getest. Bekijk de ervaringen met het product

Bekijk Biokat's active pearls in de webshop