Biokat’s Diamond Care MultiCat

Biokat’s Diamond Care MultiCat is speciaal ontwikkeld voor huishoudens met meerdere katten. De 2-in-1 Freshlock Formula™ in het product zorgt voor een optimale binding van onaangename geurtjes. Dit zorgt voor de extra lange frisse geur.

BESTEL BIOKAT’S DIAMOND CARE MULTICAT FRESH IN ONZE WEBSHOP

De 2-1 Freshlock Formula™

De 2-in-1 formule zorgt voor een dubbele werking waardoor vieze geuren optimaal worden opgenomen en de kattenbak voor een extra lange periode hygiënisch en fris ruikt. Om dit te kunnen bereiken is actieve kool met de AromaProtect Formula™ gecombineerd.

AromaProtect Formula™ voor een maximale geurbinding en frisse geur

Zodra de AromaProtect Formula™ in aanraking komt met vloeistof, wordt een subtiele en frisse geur van katoenbloesem verspreid. De speciale formule, die ontwikkeld is door experts op het gebied van kattenhygiëne, versterkt de geurbinding van de actieve kool. Dit zorgt voor een dubbele bescherming tegen onaangename geurtjes.

Wat is actieve kool?

De natuurlijke actieve kool in Biokat’s Diamond Care MultiCat wordt van kokosnootschalen gemaakt. Deze vorm van koolstof heeft een sponsachtige werking. De vele fijne poriën in actieve kool zorgen dat geurstoffen zeer effectief worden opgenomen en vastgehouden.

null

Actieve kool

Wist je dat actieve kool ook wordt gebruikt in bijvoorbeeld afzuigkappen, schoenzolen, geurfilters van koelkasten en waterfilters?

Houd je kattenbak langer schoon

Biokat’s Diamond Care MultiCat bevat granulaat met een speciaal samengestelde structuur die zorgt voor een optimale vorm, diepte en stevigheid van de klonten in de kattenbak. De stevige klonten kunnen hierdoor gemakkelijk worden verwijderd, dit zorgt voor minder schoonmaak!

null

Stofvrij

Biokat’s Diamond Care MultiCat is stofvrij en daarmee ook geschikt voor gevoelige katten.

De voordelen van Biokat’s Diamond Care MultiCat

  • Speciaal ontwikkeld voor huishoudens met meerdere katten
  • 2-1 Freshlock Formula™ voor een optimale absorptie van nare geuren
  • Kattenbakvulling met een heerlijke katoengeur
  • Minder schoonmaak van de kattenbak
  • Biokat’s Diamond Care MultiCat is stofvrij
BESTEL BIOKAT’S DIAMOND CARE MULTICAT FRESH IN ONZE WEBSHOP

Bekijk de reviews van het testpanel

Biokat’s Diamond Care MultiCat is onlangs door het Pets Place testpanel uitvoerig getest door huishoudens met meerdere katten. Bekijk de ervaringen met het product

Houd bij het wisselen van kattengrit altijd rekening met je katten. Veel katten vinden het namelijk niet fijn om ineens over te stappen op een andere kattenbakvulling. Ze kunnen vervolgens zelfs weigeren om de kattenbak te gebruiken. Het gevolg? Ze gebruiken je huis als grote kattenbak om hun behoefte te doen.

null

Laat je katten langzaam wennen

Om te voorkomen dat de kattenbak niet meer gebruikt wordt stap je geleidelijk over op de nieuwe kattenbakvulling. Schep iedere dag een beetje nieuwe vulling bij het huidige zodat het steeds meer wordt gemengd. Je katten zullen op deze manier langzaam wennen aan het nieuwe kattengrit.