Pets Place heeft niet alleen een groot assortiment aan volledige voeding maar ook Pets Place Naturals worsten. Deze worsten kunnen worden gebruikt voor training maar zijn ook handig om mee te nemen op vakantie.

De Pets Place Naturals worsten zijn gemaakt met veel vlees (minimaal 72%), rijst en zijn verrijkt met vitaminen en mineralen. Er zijn geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen gebruikt.

De worsten zijn beschikbaar in twee groottes (450 en 900 gram) en in drie smaken.

Trainen en belonen

De worsten hebben een stevige structuur en dit helpt met het snijden van de worst. Daardoor is de worst ideaal te gebruiken als beloningssnack of tijdens trainingen. Je kan de kleine stukjes makkelijk meenemen en de rest van de worst kan je in de koelkast bewaren.

Handig voor op vakantie

De worsten zijn buiten de koelkast te bewaren en daardoor is het bijvoorbeeld heel handig om mee te nemen op vakantie als vervanger voor vers vlees. Je kan de Pets Place Naturals worsten ook gebruiken als complete dagelijkse voeding. Dit komt door de toevoegingen van vitamines en mineralen.

Toedienen van medicatie

Sommige honden zijn niet zo makkelijk als je ze medicijnen in de vorm van bijvoorbeeld pillen moet geven. Het handige aan deze worsten is dat je de pillen kan verstoppen in de worst. Hierdoor heeft de hond een smakelijke beloning en neemt het gelijk de medicatie in.

null

Meerdere stukjes

Gebruik 2 of 3 kleine stukjes worst en verstop in één van de stukjes de pil of het medicijn. Door de verschillende stukjes worst zal je hond niet snel doorhebben dat er een pilletje in zit en zal hij het gemakkelijk opeten.

Ijsjes maken voor je hond

Als het in de zomer erg warm is hebben honden moeite om af te koelen. Honden kunnen hun warmte namelijk alleen kwijt via de bek en de voetzolen. Help je hond daarom een handje en zorg voor een heerlijke en verkoelende snack in de vorm van een ijsje!

Wat heb je nodig:

 1. Pets Place Naturals worsten in de favoriete smaak van je hond
 2. Een plastic wegwerpbekertje of een Kong
 • null

  Stap 1

  Snijd de worst in kleine stukjes of plakjes. Vul het plastic bekertje of de Kong met de worst en vul zo ver nodig met wat water.

 • null

  Stap 2

  Plaats het bekertje of de Kong voor ongeveer 12 uur in je vriezer.

 • null

  Stap 3

  Pak na 12 uur de Kong of het plastic bekertje uit de vriezer. Het bekertje kan je aan de zijkanten openknippen om het ijsje eruit te halen.

 • null

  Stap 4

  Spoel het ijsje of de Kong even af onder wat water. Zo voorkom je dat de tong van je hond aan het ijsje blijft plakken!

null
Schrokt jouw hond tijdens het eten? Dan is het verstandig om het ijsje vast te houden zodat je hond en stukjes vanaf  kan bijten.  Als je hond er gevoelig voor is, kan te veel ijskoud voedsel maag-darmklachten veroorzaken. Weet jij niet zeker of jouw hond tegen een ijsje kan? Probeer dan eerst een klein stukje of geef het anders liever niet.
BESTEL DE PETS PLACE NATURALS WORSTEN ONLINE