Pro Plan hondenvoer

Sommige honden hebben meer last van jeuk, hebben de neiging om meer te krabben dan anderen en kunnen soms meer last hebben van roos. Pro Plan Optiderma is speciaal ontwikkeld voor honden met een gevoelige huid. Optiderma bevat een speciale combinatie van voedingsstoffen welke gericht zijn op de huid, waarvan bewezen is dat deze een gezonde huid en glanzende vacht ondersteunen. Daarnaast bevat Pro Plan Optiderma zorgvuldig geselecteerde eiwitbronnen die mogelijke huidreacties door voedselovergevoeligheid helpen verminderen.

De voordelen van Pro Plan Opti Derma:

  • Zorgvuldig geselecteerde eiwitbronnen voor gevoelige honden
  • Klinisch bewezen ondersteuning van een gezonde huid
  • Een combinatie van belangrijke voedingsstoffen die helpt bij de ondersteuning van gezonde gewrichten voor een actieve levensstijl
  • Bevat kwalitatief hoogwaardige eiwitten uit zalm
pro plan hondenvoer

Speciale ingrediënten

Pro Plan Optiderma bevat speciale ingrediënten welke gericht zijn op de huid van je hond. Pro Plan Optiderma bevat kwalitatief hoogwaardige eiwitten uit zalm, visolie en sojaolie; al deze ingrediënten ondersteunen een gezonde huid en glanzende vacht.

Daarnaast ondersteunen ze gezonde gewrichten voor een actieve levensstijl van jouw hond.

Pro Plan is er voor elke hond!

Pro Plan Optiderma is verkrijgbaar voor puppy’s en volwassen honden. Hierdoor kun je jouw hond de voeding geven die hij nodig heeft om op een goede manier op te groeien en om gezond te blijven.

Naast Optistart voor puppy’s heeft Pro Plan ook voeding ontwikkeld voor volwassen honden en oudere honden.

BESTEL PRO PLAN IN DE WEBSHOP