Je hond uitlaten; het is een dagelijkse bezigheid. Vaak gaat men ’s avonds een lekker stuk wandelen. Zorg er daarom voor dat je vooral in de donkere maanden goed gezien wordt!

Dan is het namelijk van groot belang dat jij én je hond goed zichtbaar zijn in het verkeer. Vooral als jullie de weg oversteken, op een fietspad lopen of door een onverlichte straat wandelen. Pets Place heeft een ruim assortiment aan veiligheidsartikelen; van lampjes tot halsbanden. Hiermee worden jij én je hond ook op de donkere dagen niet over het hoofd gezien.

Led halsbanden

Met deze lichtgevende halsband zorg je ervoor dat jouw hond zichtbaar en veilig over straat kan in het donker. De heldere LED verlichting is al vanaf 500 meter zichtbaar. LED halsbanden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, handig als je meerdere honden wilt herkennen in het donker!

BESTEL EEN LICHTGEVENDE BAND

Veiligheidslampjes

Veiligheidslampjes zorgen voor extra veiligheid wanneer je jouw hond uitlaat in de late uurtjes. Je kan deze lampjes gemakkelijk aan de halsband of het harnas van jouw huisdier hangen, waardoor hij beter zichtbaar is. Let er wel op dat je hond vanaf de achterkant waarschijnlijk minder goed zichtbaar is. Dit komt omdat zo’n lampje voor de borst van je viervoeter hangt.

BESTEL IN DE WEBSHOP

Reflecterende veiligheidsartikelen

Er zijn vijf verschillende type artikelen verkrijgbaar welke allemaal reflecterend zijn: harnassen, looplijnen, veiligheidsvesten, halsbanden en regenjassen. Deze producten zijn prima met elkaar te combineren en verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Lees hieronder meer over deze producten.

Reflecterende harnassen

Met het reflecterende harnas van Tre Ponti zorg je ervoor dat je hond goed zichtbaar is tijdens de winterse dagen. Dit komt door de reflecterende stiksels die op het harnas zijn aangebracht. Het Tre Ponti reflecterende harnas is in verschillende maten in te stellen waardoor het harnas eenvoudig is in gebruik en comfortabel zit bij je hond. Daarnaast zijn de harnassen in verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat je een harnas naar eigen smaak kunt uitkiezen.

Reflecterende looplijnen

Veilig zichtbaar in het donker? Dat kan met de reflecterende looplijnen van Tre Ponti of Rogz of met de reflecterende rollijnen van Flexi! Deze lijnen zijn uitgerust met reflecterende stiksels, reflecterend stof of reflecterende stickers waardoor niet alleen je hond, maar ook de lijn tijdens de donkere periodes goed zichtbaar is.

Reflecterende veiligheidsvesten

Reflecterend en veilig
Met een veiligheidsvest kun je veilig met je hond op pad in het donker. Het heeft een goede pasvorm en is gemakkelijk aan te trekken door middel van klittenband. Doordat het vest bijna niets weegt heeft je hond er geen last van tijdens het wandelen.

Reflecterende halsbanden

Deze veiligheidshalsbanden hebben een reflecterende werking. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten; voor iedere hond een passende halsband. Met een reflecterende halsband is je hond in de donkere periodes beter zichtbaar, wel zo veilig!

BEKIJK ONZE HALSBANDEN

Reflecterende regenjassen

Wanneer het regent terwijl het donker is, neemt het zicht nog meer af! Hou je viervoeter daarom droog en veilig met de reflecterende regenjassen van Petlando. Op deze jassen zitten reflecterende strepen en ze zijn gemaakt van 100% waterdicht materiaal!

null

Zorg dat je zelf ook opvalt in het donker!

We kunnen onze honden natuurlijk omtoveren tot echte discohonden, maar het is ook wel zo veilig om zelf op te vallen. Om nog veiliger de weg op te gaan, lees je hier de 7 tips die je kunt gebruiken tijdens het uitlaten in het donker!