De enquêteperiode is voorbij. Bedankt voor je deelname. Onder alle deelnemers wordt 7 mei een verrassingspakket verloot!

Wij van Pets Place zijn blij met jouw mening! Door inzicht te krijgen in jouw mening, ervaringen en voorkeuren blijven we onze services voor jou aanpassen. En daar willen we je graag voor bedanken! Daarom verloten we een verrassingspakket voor je huisdier onder de deelnemers!

Het verrassingspakket

Wanneer jij de winnaar bent van het verrassingspakket krijg je 7 mei een mail van ons. We hebben contact over welk huisdier jij hebt en dan sturen we een persoonlijk huisdierenverrassingspakket naar je toe!

LET OP: Het is dus wel belangrijk aan het begin van de enquête je e-mailadres achter te laten. Dit e-mailadres wordt alleen gebruikt om contact op te nemen als je de winnaar bent. En geen zorgen: we schrijven je niet in voor mailings of nieuwsbrieven waar je nog niet voor ingeschreven staat.

De enquête

Door het invullen van de enquête krijgen we een goed beeld van wat jij als klant zou willen met betrekking tot de communicatie tussen jou en Pets Place. We willen je alleen benaderen met informatie die interessant is voor jou, de beste acties en kortingen aanbieden en vooral geen overbodige informatie naar je toesturen.

De enquête is het makkelijkste in te vullen op je tablet of de computer.

Kans maken op het verrassingspakket? Vul de enquête in! Het invullen kost slechts vijf minuten.

De enquêteperiode is voorbij. Bedankt voor je deelname. Onder alle deelnemers wordt 7 mei een verrassingspakket verloot!