In onderstaande video vertelt een medewerker jou welke puppysnacks je kan geven aan jouw puppy.

Een pup in huis is natuurlijk ontzettend leuk! Maar zo’n klein hondje moet nog een hoop leren.

Iedere dag een beetje trainen met je pup is daarom heel belangrijk. Als je goed gedrag beloont gaat je pup dit gedrag herhalen. Je kunt je hond belonen met een aai en het spelen van een spelletje, maar het belonen met een snack werkt bij de meeste pups het beste. Het werkt ook nog eens gemakkelijk. Snacks kun je namelijk overal mee naartoe nemen.

Om je pup te belonen kun je het best zachte snacks geven, in ieder geval tot na het wisselen van de melktanden, dit begint rond de vijftiende levensweek. Een ander voordeel van zachte snacks is dat je deze gemakkelijk kunt delen. Een pup maakt het namelijk niet uit of je een grote of kleine snack beloont. De geur is wel belangrijk. Beloningssnacks moeten namelijk stevig ruiken, daar zijn pups dol op.

Puppysnacks bij Pets Place

Bij Pets Place hebben we een uitgebreid assortiment aan hondensnacks. Van snacks met natuurlijke ingrediënten zoals vlees en vis, tot aan onbewerkte snacks. Deze snacks zijn er voor volwassen honden, senior honden en natuurlijk hebben we ook puppysnacks.