• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf €29,-
 • 30.000 producten op voorraad
 • Gratis Click & Collect

8in1

8in18in1

Het merk 8in1 heeft zich vanaf het begin ontwikkeld door innovatie en biedt producten en voeding van topkwaliteit voor een gelukkig en gezond dierenleven. In Nederland en België kennen we het merk 8in1 vooral van de kauwkluiven en snacks. Met kauwbotten simuleer je jouw hond om te kauwen en de kaakspieren te trainen. Daarnaast verzorgen deze kauwbotten ook het hondengebit en het tandvlees. De 8in1 kauwbotten zijn naast dat ze erg lekker zijn, ook natuurlijk, neutraal van geur en bevatten ze geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Deze hondensnacks bevatten een unieke combinatie van runderhuid en heerlijk vleescombinaties.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

8in1 hondensnacks

Met kauwbotten simuleer je jouw hond om te kauwen en de kaakspieren te trainen. Daarnaast verzorgen deze kauwbotten ook het hondengebit en het tandvlees. De 8in1 kauwbotten zijn naast dat ze erg lekker zijn, ook natuurlijk, neutraal van geur en bevatten ze geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Deze hondensnacks bevatten een unieke combinatie van runderhuid en heerlijk vlees binnen in. Vlees wekt bij honden de natuurlijk drang op om te kauwen, knagen en bijten. Men denkt bij het woord ‘snacken’ vaak aan iets ongezonds, maar juist hondensnacks kunnen gezonde en verantwoorde tussendoortjes zijn. Het merk 8in1 is een vertrouwd merk dat wereldwijd bekend is onder hondenbaasjes. De naam 8in1 staat voor een snackje met daarin de 8 kernwaarden van het bedrijf. Deze kernwaarden zorgen ervoor dat jouw hond de beste producten krijgt die hij verdient!

De 8 kernwaarden

 1. Verzorging
 2. Inzicht
 3. Onderzoek en innovatie
 4. Kennis
 5. Kwaliteit
 6. Gemak
 7. Respect
 8. Vertrouwen

Gebitsverzorging door 8in1

Deze 8in1 kauwbotten hebben ook een verzorgende werking. Door te kauwen op deze botten zorgen deze snacks ook voor een gezond gebit van jouw hond. De tanden worden namelijk gereinigd en het tandvlees wordt gemasseerd. Veel honden hebben gebitsproblemen, dus het geven van tandverzorgende snacks zoals deze kauwbotten van 8in1 kan daarbij helpen.

Verschillende formaten van 8in1

Voor elke hond heeft 8in1 een passende kauwsnack. Deze snacks zijn onderverdeeld in de 8in1 Delights kauwbotten, de Delights kauwsticks en de Delights Twisted Sticks (gedraaide kauwsticks). De Delights zijn verkrijgbaar in verschillende smaken (o.a. met biefsmaak en barbecuesmaak) en zijn er in de volgende formaten:

 • Delights XS. Smakelijk, speciaal voor kleine honden. Voor honden vanaf 1 jaar en geschikt voor kleine hondenrassen van 1 tot 12 kg.
 • Delights S. Smakelijk, speciaal voor middelgrote honden. Voor honden vanaf 1 jaar en geschikt voor kleine en middelgrote hondenrassen van 2 tot 27 kg.

 • Delights M. Smakelijk, speciaal voor middelgrote honden. Voor honden vanaf 1 jaar en geschikt voor kleine en middelgrote hondenrassen van 12 tot 35 kg.

 • Delights L. Smakelijk, speciaal voor grote honden. Voor honden vanaf 1 jaar en geschikt voor grote hondenrassen, die zwaarder zijn dan 20 kg.

 • Delights Sticks. 1 tot 6 jaar, speciaal voor middel en grote honden. Voor honden van 1 tot 6 jaar en geschikt voor kleine en middelgrote hondenrassen van 2 tot 35 kg.

 • Delights Twisted Sticks. 1 tot 6 jaar, speciaal voor kleine honden. Voor honden van 1 tot 6 jaar en geschikt voor kleine hondenrassen van 1 tot 12 kg.

8in1 fillets

Deze hondensnacks bestaan uit kippenvlees met een speciale voedingskern, het zogeheten “Nutri-center”. Dit bevat gezonde, functionele toegevoegde ingrediënten (chondroitine en glucosamine) om het welzijn en de vitaliteit van jouw hond te bevorderen (ze ondersteunen de gewrichten). Ook deze snacks bevatten een laag vetgehalte. De filets koop je bij Pets Place in de volgende varianten:

 • 8in1 Fillets Pro Small Breath. Deze snacks zorgen voor een frisse adem. Geschikt voor honden van 1 tot 6 jaar.
 • 8in1 Fillets Pro Small Active. Deze snacks zorgen voor gezonde gewrichten. Geschikt voor honden van 1 tot 6 jaar. 
 • 8in1 Fillets Pro Small Skin & Coat. Deze snacks zorgen voor een glanzende vacht. Geschikt voor honden van 1 tot 6 jaar.
 • 8in1 Fillets Pro Small Digest. Deze snacks zorgen voor een goede vertering. Geschikt voor honden van 1 tot 6 jaar.

Op zoek naar heerlijke natuurlijke hondensnacks voor jouw hond? Bij Pets Place vind je heerlijke hondensnacks van het merk 8in1. Je hebt keuze uit diverse varianten, bijvoorbeeld glutenvrij of gevuld met kippenvlees.

Back to top