• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect

Op zoek naar een cadeau voor je huisdier?

Op zoek naar een sinterklaascadeau voor je huisdier?

Onze lieve huisdieren verdienen het natuurlijk altijd om verwend te worden. Wij baasjes krijgen namelijk zoveel liefde van onze dieren, dat we ze best af een toe een cadeautje mogen geven! Wij hebben voor elke gelegenheid de mooiste cadeaus, zoals speelgoed, accessoires en snacks voor je hond, kat, knaagdier en konijn, paard, vis, vogel of erfdier! Leuk om te geven voor dierendag, sinterklaas, de kerstdagen, verjaardagen of gewoon omdat ze het altijd verdienen!

Sinterklaas houdt ook van dieren, dus wil dit feest ook met hen vieren. Maar Sint wist niet waar hij moest beginnen, er waren zoveel cadeaus te verzinnen. Toen kwam huisdierpiet erbij, die zette snel een aantal ideeën op een rij. Kijk snel met welke cadeaus je jouw lieve dier blij kan maken, dan kunnen Sint en Piet hun route met een gerust hart vervolgen over de daken!

Onze lieve huisdieren verdienen het natuurlijk altijd om verwend te worden. Wij baasjes krijgen namelijk zoveel liefde van onze dieren, dat we ze best af een toe een cadeautje mogen geven! Wij hebben de leukste en lekkerste kerstcadeaus, zoals speelgoed, accessoires en snacks voor je hond, kat, knaagdier en konijn, paard, vis, vogel of erfdier

Onze lieve huisdieren verdienen het natuurlijk altijd om verwend te worden. Wij baasjes krijgen namelijk zoveel liefde van onze dieren, dat we ze best af een toe een cadeautje mogen geven! Wij hebben de leukste en lekkerste Valentijnsdag cadeaus, zoals speelgoed, accessoires en snacks voor je hond, kat, knaagdier en konijn, paard, vis, vogel of erfdier

Voor ieder dier het perfecte cadeau 

Honden

Katten

Knaagdieren
en konijnen

Paarden

Vissen

Vogels

Erfdieren

Populaire kerstcadeaus voor honden

Valentijnscadeaus voor honden

Populaire cadeaus voor honden

Sinterklaascadeaus voor honden

Populaire kerstcadeaus voor katten

Valentijnscadeaus voor katten

Populaire cadeaus voor katten

Sinterklaascadeaus voor katten

Populaire kerstcadeaus voor knaagdieren en konijnen

Valentijnscadeaus voor knaagdieren en konijnen

Populaire cadeaus voor knaagdieren en konijnen

Sinterklaascadeaus voor knaagdieren en konijnen

Pets Place Premium cadeau

14% Valentijnsdag korting voor Pets Place Premium leden!

Een fantastisch cadeau voor zowel mens als dier; Pets Place Premium! Met Pets Place Premium helpen we jou bij de zorg van jouw huisdier. Een gelukkig huisdier krijgt bijvoorbeeld de juiste voeding en voldoende beweging. Maar welke brokken zijn het beste voor mijn pup en wat is voldoende beweging? Deze keuzes zijn niet altijd even makkelijk.

Voor slechts 10 euro per 12 maanden ontvang je persoonlijke aanbiedingen, relevante info voor jouw huisdier op het juiste moment én profiteer je ook nog eens standaard van 5% korting op meer dan 20.000 artikelen. 

Op 14 februari 14% korting op meer dan 20.000 artikelen? Word lid van Pets Place Premium! Met Pets Place Premium helpen we jou bij de zorg van jouw huisdier. Een gelukkig huisdier krijgt bijvoorbeeld de juiste voeding en voldoende beweging. Maar welke brokken zijn het beste voor mijn pup en wat is voldoende beweging? Deze keuzes zijn niet altijd even makkelijk.

Voor slechts 10 euro per 12 maanden ontvang je persoonlijke aanbiedingen, relevante info voor jouw huisdier op het juiste moment én profiteer je ook nog eens standaard van 5% korting op meer dan 20.000 artikelen. Zo profiteer je ook na Valentijnsdag van de beste deals!*

*Op Valentijnsdag ontvangen Premiumleden 14% korting

Een fantastisch cadeau voor zowel mens als dier; Pets Place Premium! Met Pets Place Premium helpen we jou bij de zorg van jouw huisdier. Een gelukkig huisdier krijgt bijvoorbeeld de juiste voeding en voldoende beweging. Maar welke brokken zijn het beste voor mijn pup en wat is voldoende beweging? Deze keuzes zijn niet altijd even makkelijk.

Voor slechts 10 euro per 12 maanden ontvang je persoonlijke aanbiedingen, relevante info voor jouw huisdier op het juiste moment én profiteer je ook nog eens standaard van 5% korting op meer dan 20.000 artikelen. Speciaal voor dierendag ontvangen Pets Place Premium leden tussen 19 september en 4 oktober zelfs 20% korting!

 

Inspiratie nodig voor cadeaus?

Laat je inspireren door onderstaande Instagram foto's van andere huisdierbaasjes of kijk op onze inspiratiepagina voor meer!

Back to top