Is je kattenbak of knaagdierenverblijf ook zo aanwezig? Ruik je de kattenbak of het verblijf enkele dagen na het verschonen alweer? In dat geval kunt je Beaphar Geurvreter of Beaphar Geurstop proberen. Hiermee voorkom je de stank uit de kattenbak en zorg je voor een fris knaagdierenverblijf.

Beaphar Geurvreter & Geurstop

Voorkom dat een kattenbak of een knaagdieren- en konijnenverblijf snel gaat stinken na het verschonen. Gebruik hiervoor Beaphar Geurvreter voor de kattenbak en Beaphar Geurstop voor het knaagdieren- en konijnenverblijf. Beide producten zorgen ervoor dat de bodembedekking langer fris blijft, omdat ze radicaal afrekenen met nare urinegeuren.

Wat is het?

Beaphar Geurvreter & Geurstop bestaan uit korreltjes die urine absorberen en een frisse geur verspreiden. Strooi de korrels na het verschonen over de vulling of bodembedekking en het werkt direct.

Hoe werkt het?

Beide producten werken in twee fases. Tijdens fase 1 wordt de urine razendsnel geabsorbeerd, waardoor de geurtjes niet meer ontsnappen. In fase 2 worden door natuurlijke bacteriën de urinebestanddelen afgebroken. Hierdoor blijft de kattenbak en het verblijf hygiënisch schoon en fris. Beaphar Geurvreter & Geurstop zijn biologisch afbreekbaar en volledig veilig voor katten, knaagdieren en konijnen.

Wat zijn de voordelen?

  • Snelle absorptie van nare geuren
  • Breekt urine af
  • Kattenbak en verblijf blijven langer fris en hygiënisch
  • Kattenbakvulling en bodembedekking gaan langer mee.