Biokat’s Micro Classic & Fresh

Biokat’s Micro is klontvormende kattenbakvulling dat 100% stofvrij is en 100% natuurlijk is. Biokat’s Micro kun je bij Pets Place in 2 varianten kopen: Biokat’s Micro Classic en Biokat’s Micro Fresh (met een lekkere zomergeur). In dit artikel lees je meer over dit kattengrit.

Extreem sterke geurbinding

Met Biokat’s Micro kattenbakvulling heb je geen last meer van onaangename geuren. Het kattengrit bevat namelijk hoogwaardige natuurklei.

In de poriën van de hoogwaardige natuurklei worden onaangename geuren stevig opgesloten, zodat je de onaagename geuren niet meer ruikt!

Extreem sterke klonten

Een ander voordeel is dat Biokat’s Micro kattenkorrels stevige klonten vormen die je gemakkelijk uit de kattenbak kan scheppen.

De klontvorming is belangrijk, want hoe steviger de klonten, hoe hygiënischer de kattenbak! Dit is ook handig voor het uitscheppen van de ontlasting, hierdoor haal je met een enkele schep alle ontlasting eruit.

Zuiniger in gebruik en ecologisch verantwoord

Biokat’s Micro bevat natuurlijke kleisoorten die in de regio worden gewonnen. Hierdoor zijn de transportwegen kort en worden natuur en milieu niet onnodig belast. Daarnaast heeft dit product in 2012 zelfs de ECOCARE prijs gewonnen in Duitsland! Deze prijs wordt toegekend aan bijzonder geëngageerde concepten voor milieuvriendelijkheid. De ECOCARE wordt uitgereikt door de Duitse handel i.s.m. Europese wetenschappers.

Biokat’s kattenbakvulling

Biokat’s heeft een ruim assortiment aan kattenbakvulling. Het aanbod bestaat uit producten met fijne korrels, grove korrels, klontvormend en niet klontvormend, zonder geur en met babypoedergeur.

Bekijk hier ons assortiment Biokat's