Vogel tam maken

Heb je een vogel in huis of ben je van plan er binnenkort één in huis te nemen en wil je jouw vogel tam maken? Maar hoe zorg je er voor dat jouw vogel tam wordt? Het begint met de basis, zorg ervoor dat je alles in huis hebt wat je vogel nodig heeft. Wil je weten hoe je daarna je vogel tam maakt? Bekijk dan de video!

Boodschappenlijst voor je nieuwe vogel

Voordat je een nieuwe vogel in huis neemt, moet je goed voorbereidt zijn. Zorg ervoor dat je alles in huis hebt zodat je vogel niks te kort komt. Denk onder andere aan een vogelkooi, voerbak & drinkbak, vogelvoer, vogelspeelgoed, vogelsnacks, bodembedekking en apotheek producten.

Vogelkooi

De juiste vogelkooi kiezen kan soms erg lastig zijn. Onze medewerkers in de winkel kunnen je goed adviseren welke kooi het beste bij jou en jouw vogel past. Weet je al welke kooi je aan wilt gaan schaffen of heb je al een idee? Bekijk dan het assortiment vogelkooien.

BEKIJK VOLIÈRES IN DE WEBSHOP

Vogelspeelgoed

Om ervoor te zorgen dat je vogel zich niet gaat vervelen, is het van belang dat je kooi voorzien is van speelgoed. Met het speelgoed kan je vogel zich prima vermaken en met verschillende soorten speelgoed heeft hij nog eens wat afwisseling.

Koop bijvoorbeeld verschillende zitstokken, touwen, een puzzel, schommel of één van de vele andere leuke speeltjes.

BEKIJK VOGELSPEELGOED IN DE WEBSHOP