Vlooien, teken, muggen, vliegen en mieren kunnen heel vervelend zijn voor je hond. Deze insecten veroorzaken jeuk, bulten en ze kunnen zelfs ziektes met zich meebrengen. En niet alleen voor je dier zijn deze insecten heel vervelend, ook voor jezelf is het belangrijk dat je geen last van ze hebt. Insect Shield heeft een bandana en hesje ontworpen die je hond beschermen tegen deze vervelende insecten.

Goed beschermd voor buiten!

De producten van Insect Shield zijn perfect voor alle buitenactiviteiten met je hond. Bescherming van je dier tijdens wandelingen (in de natuur), op vakanties en tijdens mooie dagen in de tuin of in het park. Je dier is niet alleen beschermd tegen vlooien en teken, maar dus ook tegen vliegen, mieren en muggen!

Draagt je hond een halsband of een tuig? Het hesje en de bandana kunnen gewoon gedragen worden onder het tuig of de halsband. Allebei de producten zijn zeer comfortabel voor je hond vanwege het zachte, licht gewicht polyester. Beide producten zijn ook nog eens gemakkelijk aan te trekken door de elasticiteit van het materiaal.

null

Regelmatig controleren

Controleer zelf met regelmaat of je dier toch geen last heeft van ongewenste insecten, vooral in de zomer of na een wandeling in de natuur.
BESTEL IN DE WEBSHOP

Hoe werkt Insect Shield?

De producten van Insect Shield zijn geïmpregneerd met permethrin. Permethrin is een middel dat vaker wordt gebruikt in vlooien- en tekenmiddelen en wordt door Insect Shield op een veilige manier toegepast voor je hond. Doordat de permethrin volledig ingesloten zit in de stof van het product, is er geen gevaar voor kinderen of jezelf. De permethrin is werkzaam binnen een omtrek van 30 centimeter.

null

Wassen kan gewoon!

De producten zijn werkzaam tot minimaal 25 wasbeurten. Insect Shield producten zijn wasbaar op 60º, maar niet geschikt voor de droger.

Ervaar het zelf!

Nieuwsgierig geworden naar de producten van Insect Shield? Shop de producten in de webshop en ervaar de gemakkelijke manier van insectenbestrijding!

Let op: er wordt afgeraden om de producten te gebruiken voor katten. Vermijd langdurig contact tussen het product en de kat.

BESTEL IN DE WEBSHOP