Als je een kat weet te verleiden met iets lekkers, kun je hem van alles leren! Leuke dingen, zoals een spelletje spelen of een high five geven, maar ook heel praktische dingen, zoals rustig blijven staan tijdens de vachtverzorging of zelf de reismand in gaan.

Prins Train & Care Cat

Prins Train & Care CAT is een lekkere, 100% natuurlijke zalmpaté in een tube en ideaal om je kat mee te belonen. De tube simpelweg voor de neus van je dier houden en een klein kneepje erin geven, of iets lekkers voor je kat ergens in of op smeren: voor je het weet ben je een volleerd kattentrainer!

Bekijk Prins Train & Care in onze webshop

Leuk: hengelspel

Je kunt de Train & Care zalmpaté gebruiken voor het vullen van speciale spellen voor katten. Een klein dropje paté is al genoeg.

null

Hengelen

Je kunt wat zalmpaté in een kunststof drinkbeker of lege yoghurtbeker doen en je kat vervolgens naar het lekkers laten hengelen.

Handig: in je (reis)mand!

Je kat vervoeren, bijvoorbeeld naar de dierenarts of een logeeradres, kan het makkelijkst en veiligst in een reismand. Gebruik Train & Care om je dier te leren zelf de reismand in te gaan door in de openstaande mand een likje paté te smeren. Loopt je kat zonder moeite de reismand in en uit? Dan kun je het deurtje sluiten en je kat nog wat paté vanuit de tube geven. Steek de tube hiervoor door een van de openingen van de mand.

Leuk: high five!

Je kat leren een high five te geven? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! Houd de tube Train & Care hiervoor in je ene hand net iets buiten het bereik van je kat: grote kans dat hij die dan met zijn voorpoot naar hem toe zal proberen te halen. Als je daarbij je andere hand vlak bij de tube houdt, raakt je kat met zijn poot ook je hand. High five! Beloon je dier vanuit de tube. Je kat zal, als jouw timing goed is, al snel het verband leggen tussen het tikken tegen je hand en het lekkers uit de tube.

Handig: vachtverzorging

Rustig blijven staan tijdens het borstelen en kammen? Houd de tube Train & Care hiervoor voor de neus van je kat en laat je dier lekker van de voorgehouden zalmpaté likken terwijl jij hem voorzichtig borstelt of kamt. Als je klaar bent, haal je de tube weg. Zo leert je kat al snel: kammen en borstelen betekent lekkers krijgen!

Bekijk Prins Care & Train in onze webshop