< Alle categorieën
Hond uit het buitenland adopteren

Hond uit het buitenland adopteren; wat komt erbij kijken?

Hond uit het buitenland adopteren; een zwerfhond adopteren, of een puppy uit het buitenland of asielhonden uit het buitenland adopteren? Lees hier hoe!


cavianamen

De leukste cavianamen!

De leukste namen voor cavia's. Doe inspiratie op voor cavianamen voor mannetjes cavia's en vrouwtjes cavia's in dit Pets Place artikel!


Wandeletiquettes

Wandeletiquette tijdens het wandelen met je hond!

Wandeletiquettes zijn noodzakelijk om een de hondenwandeling gezellig te houden. Welke regels zijn er en wanneer moet je de hond aanlijnen? Lees hier meer!


Rosé Kaketoe

Alles wat jij moet weten over de rosé kaketoe

De rosé kaketoe is lief, leergierig en minder luidruchtig en eigenwijs dan andere grotere kaketoes. Lees meer over de rosé kaketoe.


Luipaardgekko

De luipaardgekko: een prachtig huisdier!

Luipaardgekko's zijn kleine, exotische hagedissen en zijn bekend om hun unieke, spikkelvormige huid. Lees hier meer over de luipaardgekko.


Puppy verkopen

Nieuwe baasjes zoeken voor je puppy’s

Heb jij puppy's gefokt en zoek je nieuwe baasjes? Waar moet je op letten bij geïnteresseerden? En wat moet er in de koopovereenkomst staan? Lees het hier!


Schorpioen

De schorpioen: een pittig huisdier!

Schorpioenen bevatten acht poten, grote scharen en staart met angel. Er zo’n 1800 schorpioenen soorten bekend. Lees hier meer over de schorpioen.


Miljoenpoot

Een miljoenpoot of reuzenduizendpoot als huisdier

Miljoenpoot of duizendpoot als huisdier? Sommige geleedpotigen zijn niet een vriendelijk huisdier voor iedereen! Lees over de miljoenpoot of duizendpoot.


Vogelspin

Vogelspinnen houden

Vogelspinnen zijn makkelijk te onderhouden en nemen niet veel ruimte in. Klimaatbeheersing en de voeding zijn belangrijk voor vogelspinnen! Lees hier meer.


kitten in huis

Een kitten in huis: de eerste dagen

Een kitten in huis zal de eerste paar dagen even moeten wennen. In dit artikel bespreken we waar je aan moet denken in de eerste dagen!


Terrarium inrichten

Hoe richt je een terrarium in?

Een terrarium dat zo is ingericht dat het precies aan de wensen van jouw amfibie of reptiel voldoet en daarnaast een lust voor het oog is? Lees hier hoe!


kitten kopen

Een kitten kopen, dit komt er bij kijken!

Ga je een kitten kopen? Wij geven je in dit artikel tips over waar je op moet letten als je een kitten gaat kopen. Je leest het allemaal in dit artikel.


katten adopteren

Katten adopteren

Wil je katten adopteren? In dit artikel vertellen we je waar je op moet letten en andere mogelijkheden om een kat te adopteren.


Pup introduceren bij andere honden

Pup introduceren bij andere honden of huisdieren

Waarom moet je je pup introduceren bij andere honden? Er verandert een hoop voor je andere huisdieren. Wij geven je tips hoe je je pup kan introduceren!


Axolotl

De Axolotl: een bijzonder diertje!

Een axolotl is een salamandersoort en leeft alleen in het water; ze komen alleen af en toe even boven om lucht te happen. Lees hier meer over de axolotl!


Dierenpaspoort hond op reis

Het dierenpaspoort; verplicht voor honden, katten en fretten

Honden, katten en fretten hebben een geldig dierenpaspoort nodig om te reizen. In dit advies lees je waar een huisdierenpaspoort aan moet voldoen.


Wandelende tak

Wandelende tak als huisdier

Wandelende takken zijn insecten die lijken op een tak van een boom. Er bestaan meer dan 2500 soorten wandelende takken en bladinsecten! Lees hier meer!


Hoeveel slaapt een puppy

Hoeveel slaapt een puppy?

Hoeveel slaapt een puppy? Een veelgestelde vraag bij nieuwe puppy eigenaren! In dit artikel krijg je antwoord op al je slaapgerelateerde puppyvragen!


Puppy opvoeden

Een puppy opvoeden – zo doe je dat!

Puppy opvoeden? Hier komt veel bij kijken: spannend en leuk tegelijk! Krijg hier een idee van de aandachtspunten, aanschaf en verzorging van een puppy!


Boodschappenlijstje voor het aquarium

Boodschappenlijstje voor het aquarium

Voordat je vissen kan aanschaffen, moet je je goed voorbereiden. Lees in dit boodschappenlijstje wat jij allemaal nodig hebt voor het aquarium!