Deze producten van Pets Place Naturals bevatten alleen natuurlijke ingrediënten en hebben geen kunstmatige toevoegingen. Met een groot aandeel verse vis of vers vlees van hoge kwaliteit en daardoor boordevol gezonde dierlijke eiwitten en vetten. Daarnaast bevat het hondenvoer vitamines, mineralen en natuurlijke anti-oxidanten door extra groente en fruit.

Geperste brokken

Pets Place Naturals is hondenvoer in de vorm van geperste brokken. Geperste brokken worden op een lagere temperatuur bereid en vallen in de maag snel uiteen. Door de geringe verhitting blijven bovendien de eiwitten en vitamines beter behouden. Daarnaast zijn de koolhydraten beter te verteren.

Pets Place naturals adult small

null

Overstappen

Als je overstapt van een krokante (geëxtrudeerde) brok naar een geperste brok, adviseren wij de hond in één keer over te zetten op de nieuwe voeding, en het dus niet te mengen.

Rijk aan verse vis of vers vlees

Elke variant uit de Pets Place Naturals selectie is rijk aan dierlijke eiwitten en vetten. Deze eiwitten zijn tot wel 90% afkomstig van dierlijke eiwitbronnen. We gebruiken daarvoor bijvoorbeeld vers lamsvlees, zalm of kip. Goed voor meer vitaliteit en sterke botten en spieren.

null

Vitamines en mineralen

Pets Place Naturals bevat zalmolie, appel, cranberry, tomaat, spirulina, Echinacea, yucca en inuline. Deze toevoegingen zorgen voor extra vitamines, mineralen en anti-oxidanten.