Heb je een hond of kat die wat extra ondersteuning kan gebruiken? Of die last heeft van een specifieke gevoeligheid? De Pets Place Plus selectie bestaat uit een aantal varianten die speciaal zijn samengesteld om je hond of kat wat extra’s te geven.

Hoge kwaliteit ingrediënten

Pets Place Plus honden- en kattenvoer bieden een volledige gezonde maaltijd voor iedere dag. De hoge kwaliteit ingrediënten bevatten een hoog aandeel aan dierlijke eiwitten. De combinatie met rijst maakt het voer erg gemakkelijk verteerbaar. Een optimale samenstelling voor een volledige en evenwichtige maaltijd.

null

Volledig vrij van tarwegluten

Alle producten in de Pets Place Plus lijn zijn 100% vrij van tarwegluten! Dit komt omdat we geen tarwe toevoegen, maar rijst of maïs.

Pets Place Plus hondenvoer

Een oudere hond heeft speciaal voer nodig om energiek te blijven, terwijl een puppy extra eiwitten nodig heeft om gezond op te groeien. Grotere honden hebben weer extra ondersteuning nodig voor gezonde botten en gewrichten. En ook de gezondheid van honden met overgewicht of een gevoelige maag of huid kan met voeding ondersteund worden. Het Pets Place Plus hondenvoer is speciaal ontwikkeld om jouw hond in deze specifieke behoeftes te voorzien.

Pets Place Plus kattenvoer

Een oudere kat heeft speciaal voer nodig om energiek en fit te blijven, terwijl een kitten die opgroeit extra eiwitten nodig heeft. En ook de gezondheid van katten die altijd binnen blijven of een gevoelige maag of huid hebben, kan worden ondersteund met aangepaste voeding. Het Pets Place Plus kattenvoer is speciaal ontwikkeld om jouw kat in deze specifieke behoeftes te voorzien.

null

Aangepast op de levensfase van jouw kat

Het formaat van de kattenbrokjes passen wij aan op de leeftijd van jouw kat. Heb je een kitten? Dan zorgen wij voor kleinere brokjes. De brokjes voor volwassen katten zijn van groter formaat.