Een nieuwe situatie kan voor een hond of kat onrust veroorzaken en tot stress leiden. Daarom kunnen ze wel wat extra’s gebruiken, zodat de stress verminderd en de rust weer terug komt. Ook als je op reis gaat of je huisdier laat logeren op een nieuw adres, kan deze voeding raadzaam zijn. Met deze voeding neemt de spanning voor je dier af, waardoor hij rustiger nieuwe indrukken kan verwerken. De Resist-voedingen van Prins bevatten namelijk een mix van natuurlijke kruiden die rust geven, het immuunsysteem ondersteunen en de weerstand verbeteren.

Extra steuntje

De Resist-voedingen van Prins zorgen voor een conditieverbetering, wat je kan zien aan een gezonde en glanzende huid. Bovendien wordt de spijsvertering gestimuleerd. De voeding zorgt er voor dat honden en katten rustiger worden, waardoor ze tijdens onrust, stress, of hormonale schommelingen nét dat extra steuntje in de rug krijgen. Ook dieren die herstellende zijn van een operatie of ziekte, hebben baat bij deze rustgevende voeding.

null

Prins Resist speciaal voor kleinere honden

Speciaal voor de kleinere, volwassen honden biedt Prins de Resist Calm Mini aan, waardoor ook bij de kleinste viervoeters de onrust en stress weggenomen kan worden. Bekijk deze voeding hier.

Hoe werkt het?

In de Resist voeding is een unieke kruidenmix toegevoegd die ervoor dient om honden en katten te ondersteunen in onrustige periodes. De kruiden zorgen voor meer zuurstof in het bloed, zodat de organen beter functioneren. Hiermee wordt ook de onrust in het lijf weggenomen, waardoor het dier openstaat voor begeleiding en rust. Dit is vooral in stressvolle periodes belangrijk.