< Alle categorieën
Hond kleding

Heeft een hond kleding nodig?

Heeft een hond kleding nodig? Hondenjassen, hondentruien en hondenschoenen zijn populairder dan ooit! Modieus of ook functioneel? Je leest het hier!


Supplementen voor honden

Supplementen voor honden

Supplementen voor honden kunnen de gezondheid bevorderen! Lees hier meer over supplementen voor spijsvertering, gewrichten en de huid en tegen stress!


oude hond slaapt veel

Mijn oude hond slaapt veel; is dat erg?

Een oude hond slaapt veel, maar is dat erg? In dit advies leggen we alles uit over de verschillende slaapfasen en wat rust voor oude honden precies inhoudt.


Spieren en skelet van de hond headerfoto

Spieren en skelet van de hond

Wil jij meer weten over het skelet van de hond en de spieren? Lees hier over de bouw van het skelet, spier- en skeletproblemen en ondersteuning van je hond!


Nieren en nierfalen bij honden

De nieren en nierfalen bij honden

Wanneer de nieren van je hond niet goed werken, kan er sprake zijn van nierfalen. Lees hier meer over hoe nieren werken en wat nierfalen bij honden inhoudt!


Schofthoogte hond berekenen

Schofthoogte van je hond berekenen

Een belangrijke maat om te meten, is de schofthoogte van je hond. In dit artikel lees je waarvoor je de schofthoogte nodig hebt en hoe je dit precies kunt opmeten.


Dagschema kleine hond

Dagschema van een kleine hond; puppy tot senior

Dagschema van een kleine hond: van puppy tot senior! Is jouw pup 8 of 12 weken, 6 maanden of een stuk ouder? Lees hier het dagschema gericht per leeftijd!


Puppy tanden wisselen

Puppy tanden wisselen: alles wat je moet weten!

Gaat je puppy tanden wisselen? Spannend! Lees hier alles over wanneer een puppy zijn tanden wisselt, wat de symptomen zijn, of het pijn doet en meer tips!


Hond ontstoken oog

Mijn hond heeft een ontstoken oog, wat nu?

Heeft je hond een ontstoken oog? Oogontstekingen en oogproblemen komen regelmatig voor bij honden. Ontdek hoe je het kan herkennen en wat je zelf kan doen!


Oren hond

Oren van de hond

Oren van honden zijn onmisbaar. Wat te doen bij oormijt of oorontsteking? Honden hebben er last van! Oren schoonmaken helpt veel. Lees alles over de oren!


Ogen van de hond

Ogen van de hond

De ogen van een hond zijn zeer uniek. Ontdek in dit adviesartikel hoe honden de wereld zien en welke oogproblemen vaak voorkomen bij honden.


Baarmoederontsteking bij honden

Baarmoederontsteking bij honden

Baarmoederontsteking bij honden, ofwel pyometra, maakt een hond ziek en is dodelijk. Symptomen zijn sloomheid en koorts. Lees hier meer over de ontsteking.


Grasaren hond

Grasaren bij honden

In de zomermaanden liggen grasaren op de loer! Grasaren kunnen gevaarlijk zijn voor jouw hond! Lees in dit advies alles over grasaren bij honden!


dementie bij honden

Dementie bij honden

Dementie kan ook bij honden voorkomen. In dit advies geven je alle informatie over dementie en wat dit kan inhouden voor jouw trouwe viervoeter.


Hond puberteit

Je hond in de puberteit

Hond in de puberteit? Voorkom ongewenst gedrag tijdens deze periode! Lees meer over de twee fases, de leeftijd, het gedrag en duur van de puberteit.


Ademhaling, hartslag en temperatuur van de hond

Ademhaling, hartslag en temperatuur van de hond

De ademhaling, hartslag en temperatuur van de hond geven een goed beeld van de algehele gezondheid. Benieuwd hoe je het zelf kan checken? Lees het hier!


Loopsheid hond

Loopsheid bij honden

Loopsheid bij honden komt je tegemoet wanneer je een teef hebt. Herken de voortekenen en weet wanneer je hond vruchtbaar is met dit advies van Pets Place!


Je hond mee naar België!

Vakantietijd? Neem je hond mee naar België! Van wandelen in de Belgische Ardennen tot de Belgische kust. Kwispelend plezier! Pak koffers in en lees de tips!


Mijn buren geven mijn kat eten. Kan dat

Mijn buren geven mijn kat eten. Kan dat?

Voer jij wel eens katten die bij jou in de buurt wonen? Is dit wel zo goed voor de buurtkatten en kan dit schadelijk zijn? Lees hier alle informatie!


Vogel in de zomer

Je vogel in de zomer verzorgen

Hoe verzorg je jouw vogel in de zomer? Naast hitte, zijn vogels in de zomer ook in de rui! Lees hier hoe je extra aandacht tijdens de zomermaanden geeft!