Krijg jij binnenkort een puppy of krijgt jouw hond puppy’s? Vraag dan een puppypakket aan. Er zijn verschillende merken die gratis of betaalde puppypakketten aanbieden. De puppypakketten die verkrijgbaar zijn, zijn van bijvoorbeeld Royal Canin, Edgard & Cooper, Beeztees en Smølke. Deze pakketten kunnen jou op weg helpen naar het maken van een keuze uit verschillende soorten hondenvoeding, hondensnacks en leuke puppyspeeltjes.

Gratis puppypakketten

Bekijk hier de gratis puppypakketten van onder andere Royal Canin en Beeztees. Deze pakketten zijn gratis, maar je betaalt meestal wel een paar euro verzendkosten.

Beeztees puppypakket

Beeztees is een merk met leuke hondenspeeltjes. Klik hier voor het Beeztees speeltjes assortiment. Het gratis puppypakket bevat dan natuurlijk een speeltje voor jouw pup. Ook bevat dit puppypakket een ansichtkaart, paspoorthoesje en een puppyboekje vol met tips over de opvoeding van jouw puppy. Je betaalt bij dit pakket alleen de verzendkosten. Bestellen van het puppypakket kan hier.

Royal Canin puppypakket

Royal Canin heeft verschillende soorten hondenvoer, zo heb je zelfs voeding op basis van het hondenras. Bestel hier Royal Canin puppyvoer. In het Royal Canin puppypakket zit onder ander een puppygids, een maatbeker voor het voer en 25%  kennismakingsvoordeel op Royal Canin hondenvoer. Het Royal Canin puppypakket moet wel worden aangevraagd en kan in een Pets Place winkel worden opgehaald. Het aanvragen kan hier.

Smølke puppypakket

Smølke biedt 100% natuurlijk hondenvoer, zonder kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen. Bestel hier Smølke puppyvoer. In het Smølke puppypakket zit een voersample en een leuk cadeautje. Ook heeft het pakket een kortingsbon voor een eventuele volgende bestelling. Het aanvragen van dit puppypakket kan hier.

Fokker puppypakket

Fokker is een hondenvoer dat is samengesteld door voedingsdeskundigen en mensen uit de praktijk. Het doel van Fokker is het creëren van optimale voeding voor jouw hond in elke levensfase. Bestel hier Fokker puppyvoer. Het Fokker puppypakket bestaat uit: Fokker Opti-Grow voor puppy’s, een hondenspeeltje, een puppy informatie kaart, productinformatie, een voordeelkaart en een maatbeker. Dit puppypakket kan je bestellen op basis van de grootte van jouw hond. Zo heeft dit puppypakket een onderscheiding in maat S, M en L. Je betaalt bij dit pakket alleen de verzendkosten. Aanvragen kan hier. 

Puppypakketten voor een klein prijsje

Merken zoals Edgard & Cooper en Biofood hebben ook een kittenpakket. Deze pakketten zijn voor een klein prijsje te verkrijgen en je betaalt hierbij meestal geen verzendkosten. Deze puppypakketten zijn rijkelijk gevuld met producten.

Edgard & Cooper puppypakket

Edgard & Cooper heeft een vrolijke recyclebare zak. Deze voeding valt altijd op in een winkelrek. Edgard & Cooper voeding bevat vers vlees, fruit en groente en wordt ovenvers gebakken. Bestel hier Edgard & Cooper puppyvoeding. Je kunt het puppypakket voor een paar euro bestellen en je betaalt geen verzendkosten. Het puppypakket bevat voedingssamples en een informatieboekje. Het aanvragen van dit pakket kan hier.

Biofood puppypakket

Biofood heeft een Groen-garantie label. Dit label waarborgt een natuurlijk, gezond en veilig eindproduct zonder chemische toevoegingen. Bestel hier Biofood puppyvoeding. Dit pakket bevat verschillende soorten snacks, verschillende soorten voersamples, een puppyboekje, een catalogus, een voedingsmaatbeker, een waardebon en een spaarkaart. Vraag hier een puppypakket aan.

BEKIJK HIER ALLES VOOR JE PUPPY