Krijg jij binnenkort een kitten of krijgt jouw kat kittens? Vraag dan een kittenpakket aan. Er zijn verschillende merken, zoals Royal Canin, Whiskas, Smolke en Beeztees, die gratis of betaalde kittenpakketten aanbieden. Deze pakketten kunnen jou op weg helpen naar het maken van een keuze uit verschillende soorten kattenvoer, kattensnacks en leuke kattenspeeltjes.

Gratis kittenpakketten

Bekijk hier de gratis kittenpakketten van onder andere Royal Canin, Whiskas en Beeztees. Deze pakketten zijn gratis, maar je betaalt meestal wel een paar euro verzendkosten.

Whiskas kittenpakket

Whiskas heeft kattenvoer voor elke leeftijd en is bekend door de gelei en saus voeding voor jouw kat. Ook heeft Whiskas droogvoeding voor jouw kat. Bestel hier Whiskas kittenvoer.  Het gratis Whiskas kittenpakket bevat lekkers en een aantal handige kortingsbonnen voor jouw knapperd! Daarnaast betaal je geen verzendkosten bij het bestellen van het Whiskas kittenpakket. Het Whiskas kittenpakket kan je hier aanvragen.

Smølke kittenpakket

Smølke biedt 100% natuurlijk kattenvoer, zonder kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen. Bestel hier Smølke kittenvoer. In het Smølke kittenpakket zit een voersample en een leuk kattenspeeltje. Ook heeft het pakket een kortingsbon voor een eventuele volgende bestelling. Het aanvragen van dit kittenpakket kan hier.

Beeztees kittenpakket

Beeztees is een merk met leuke kattenspeeltjes. Het gratis kittenpakket bevat dan natuurlijk een speeltje voor jouw kitten. Ook bevat dit kittenpakket een ansichtkaart, paspoorthoesje en een kittenboekje vol met tips over de opvoeding van jouw kitten. Je betaalt bij dit pakket alleen de verzendkosten. Bestellen van het kittenpakket kan hier.

Fokker kittenpakket

Fokker is een kattenvoer dat is samengesteld door voedingsdeskundigen en mensen uit de praktijk. Het doel van Fokker is het creëren van optimale voeding voor jouw kat in elke levensfase. Bestel hier Fokker kittenvoeding. Het Fokker kittenpakket bestaat uit: Fokker Opti-Grow voor kittens, een kattenspeeltje, een kitten informatie kaart, productinformatie, een voordeelkaart en een maatbeker. Je betaalt bij dit pakket alleen de verzendkosten. Aanvragen kan hier.

Kittenpakketten voor een klein prijsje

Merken zoals Edgard en Cooper, Prins en Biofood hebben ook een kittenpakket. Deze pakketten zijn voor een klein prijsje te verkrijgen en je betaalt hierbij meestal geen verzendkosten. Deze kittenpakketten zijn rijkelijk gevuld met producten.

Royal Canin kittenpakket

Royal Canin heeft verschillende soorten voeding voor katten, zo heb je zelfs voeding op basis van het kattenras. Bestel hier Royal Canin kittenvoeding. In het Royal Canin kittenpakket zit onder ander het ‘Mijn Eerste Jaar-boek’, waarbij je de ontwikkelingen van het eerste jaar naadloos kunt volgen. Daarnaast bevat het pakket een Royal Canin-voucher ter waarde van €10,- te besteden bij Pets Place en 2 kilo kittenvoer. Bestel hier het kittenpakket van Royal Canin!

Prins kittenpakket

Prins heeft een breed assortiment aan kattenvoer, zo hebben ze dieetvoer, graanvrije voeding en een keuze uit geperste en krokante kattenbrok. Bestel hier Prins kittenvoer. De kittenpakketten worden ook wel de kitten opgroeiboxen genoemd. De kitten opgroeiboxen zijn wat hoger in prijs, maar deze zijn goed gevuld met: een zak voer van 2kg, een maatbeker, een kittenkalender, Prins train en care, momentkaartjes en een groeimeter. Het bestellen van deze box kan hier.

Edgard & Cooper kittenpakket

Edgard & Cooper heeft een vrolijke recyclebare zak. Edgard & Cooper voeding bevat vers vlees, fruit en groente en wordt ovenvers gebakken. Bestel hier Edgard & Cooper kittenvoeding. Je kunt het kittenpakket voor een paar euro bestellen en je betaalt geen verzendkosten. Het kittenpakket bevat voedingssamples en een informatieboekje. Het aanvragen van dit pakket kan hier.

BF Petfood kittenpakket

BF Petfood heeft een Groen-garantie label. Dit label waarborgt een natuurlijk, gezond en veilig eindproduct zonder chemische toevoegingen. Bestel hier BF Petfood kittenvoer. Het BF Petfood kittenpakket bevat verschillende soorten snacks, verschillende soorten voersamples, een kittenboekje, een catalogus, een waardebon en een spaarkaart. Vraag hier een kittenpakket van BF Petfood aan.

Kittenpakket BF Petfood
BEKIJK ALLES VOOR JE KITTEN