PuppyTV

Even voorstellen: dit is Ariënne van de Gooische Doodles. Zij fokt Australian Labradoodles en één van haar hondjes Bella was hoogzwanger! Zij kon ieder moment gaan bevallen en vanaf dan is Ariënne speciaal voor Pets Place gaan vloggen in PuppyTV. Zij heeft alle leuke & interessante dingen met ons gedeeld van de pups, tot dat de puppy’s naar een nieuwe eigenaar gaan.

Wil je alle afleveringen van PuppyTV nog eens terugkijken?

NAAR ONS YOUTUBE KANAAL
Bekijk aflevering 1

Het gaat bijna gebeuren! Bella, de hond van fokster Ariënne van de Gooische Doodles is bijna uitgerekend. Ieder moment kunnen de Australian Labradoodle puppy’s geboren worden. Ariënne vertelt in deze vlog waaraan ze kan zien dat het ieder moment kan gebeuren en laat ons zien dat ze een fijn plekje heeft ingericht voor Bella.

Bekijk aflevering 2

Het is zo ver: Bella is aan het bevallen! Bekijk snel onze nieuwe PuppyTV vlog en zie hoe de Australian Labradoodles ter wereld komen. Na de bevalling vertelt Ariënne dat het heel erg goed gaat met zowel mama Bella als met de puppy’s. Het was gelukkig een hele goede en vlotte bevalling.

Bekijk aflevering 3

PuppyTV aflevering 3 bevat veel lieve leuke beelden van de Australian Labradoodles. In deze vlog gaat Ariënne de puppy’s wegen en vertelt ze hoe goed ze het hebben gedaan de afgelopen dagen.

Bekijk aflevering 4

Het gaat heel goed met Bella en de Australian Labradoodle puppy’s! Bella is een hele beschermende moeder. Ariënne gaat in deze video de halsbandjes van de hondjes vervangen, want de halsbandjes die ze om kregen net na de bevalling zijn nu te krap geworden.

Bekijk aflevering 5

De puppy’s zijn nu ruim 2 weken en de pups groeien enorm! Ze beginnen een beetje te lopen als kleine dronken mannetjes :-). Ariënne legt in deze video ook uit wat je allemaal nodig hebt bij het aanschaffen van een puppy.

Bekijk aflevering 6

In deze aflevering van PuppyTV zijn de puppy’s 4 weken oud. Het gaat ontzettend goed met ze! Ze groeien goed. En ze zijn te lief voor woorden 🙂 ze reageren nu op van alles, zoals geluid, hun moeder Bella en op Ariënne. Ze beginnen nu ook met blaffen, lopen en spelen.

Bekijk aflevering 7

Het gaat ontzettend goed met de pups. Ze zijn net voor het eerst naar buiten geweest en daar hebben ze lekker de ruimte om te spelen! Ze doen ook al hun behoefte buiten, en dat terwijl ze pas 4 weken zijn! De tandjes beginnen al door te komen en nu krijgen ze lekker wat te eten.

Bekijk aflevering 8

Het gaat nog steeds ontzettend goed met de puppy’s van Adriënne! In alweer de 8e aflevering gaan de pups lekker naar buiten!

Bekijk aflevering 9

Voedertijd!! De pups krijgen in aflevering 9 lekker wat te eten en daarna gaan ze samen spelen buiten. Het spelen op deze jonge leeftijd is heel goed voor ze, want zo leren ze wat de grenzen zijn; hoe hard ze kunnen bijten etc.

Bekijk aflevering 10

In deze aflevering gaan de puppy’s van Ariënne voor het eerst naar de dierenarts Vets Place! En dat is best wel spannend, want ze gaan voor het eerst in de auto en ze worden voor het eerst door de dierenarts onderzocht. Daarnaast worden ze ook gechipt, ingeënt en gevaccineerd. Ook krijgt Ariënne hier de paspoortjes mee.

Bekijk aflevering 11

Het is vandaag een hele bijzondere dag bij Ariënne en de puppy’s, want het is vandaag PUPPYDAG! Vandaag komen alle nieuwe eigenaren naar de puppy’s kijken & knuffelen. Ariënne gaat de nieuwe eigenaren voorlichting geven wat ze allemaal kunnen verwachten en waar ze rekening mee moeten houden!

Bekijk aflevering 12

De puppy’s worden in deze aflevering weer gewogen en ontwormd. Ze worden langzamerhand ouder, groter, leuker maar ook eigenwijzer, ondeugender en brutaler 🙂

Bekijk aflevering 13

In aflevering 13 leert Ariënne de puppy’s voor het eerst aan de riem te lopen. De eerste keer kan behoorlijk spannend zijn voor de pups, dus ze begint hier heel rustig mee en één voor één.

Bekijk aflevering 14

De puppy’s zijn vandaag 7 weken oud en Ariënne gaat vandaag weer iets aan de socialisatie doen! Ze zijn inmiddels al een paar keer mee in de auto geweest en ze zijn vaak bezocht door andere mensen. Vandaag gaat Ariënne iets nieuws doen: ze gaat met de pups fietsen!

Bekijk aflevering 15

In deze aflevering laat Ariënne zien hoe je een pup kunt wennen aan een bench. Want een bench kan een hele fijne plek zijn voor jouw puppy! Helaas is dit de ener laatste aflevering van PuppyTV 🙁

Bekijk aflevering 16

Dit is de allerlaatste aflevering!! 🙁 Het is de hoogste tijd dat de puppy’s naar hun nieuwe eigenaren gaan. Dus in deze vlog neemt Ariënne afscheid van de pups en van ons want het vloggen is hiermee nu ook klaar. Wat vond jij van de vlogs van Ariënne? Reageer hieronder!