Versele-Laga Complete Cavia

De all-in-one korrel van Versele-Laga Complete is een complete voeding. Iedere korrel bevat alle essentiële voedingsstoffen die jouw cavia nodig heeft. Omdat alle korrels hetzelfde zijn, voorkom je selectief eetgedrag.

Een aantal klanten van Pets Place hebben het voer getest. Lees onderstaand de bevindingen van deze test.

Versele-Laga Nature

Naam Baasje: Angenis Janzen

Algemeen oordeel
“Ik vind het heel belangrijk dat dit voer ontwikkeld is door dierenartsen. Ik raad het voer aan andere caviabaasjes aan, alleen voor de hele kleine cavia zou ik de brokjes iets kleiner maken.”

Cijfer: 9

Naam Baasje: Antoinette Al Allaoui

Algemeen oordeel

“Ik raad dit voer aan andere caviabaasjes aan omdat mijn cavia’s het lekker vinden en het voer bevat ook alle voedingsstoffen. “

Cijfer: 8

Naam Baasje: Bianca Keijzer

Algemeen oordeel
“Mijn cavia lust dit voer niet. Ze draait zich gewoon om als het in haar voerbak ligt en blijft net zolang piepen totdat ze haar oude voeding krijgt.”

Cijfer: 5

Naam Baasje: Chantal Dijkstra

Algemeen oordeel
“Het is een goede voeding. Mijn skinny cavia’s zijn niet de makkelijkste en dit voer eten ze heel goed! De andere 3 eten ook goed mee, maar die eten in principe alles wat ik ze voorschotel haha”

Cijfer: 8

Naam Baasje: Karin Bakker

Algemeen oordeel
“Ik ga dit voer in de toekomst weer gebruiken, want mijn cavia’s eten alles op en er blijft niets achter in het voerbakje. Nu hoef ik geen voer meer weg te gooien! “

Cijfer: 9

Naam Baasje: Mieke Hermans

Algemeen oordeel
“Deze voeding en de verpakking zien er gezond uit. Ik raad het aan andere caviabaasjes aan omdat het smakelijke en complete voeding is.”

Cijfer: 8

Naam Baasje: Nathalie Dehue

Algemeen oordeel
“Mijn cavia’s vonden het super lekker, het is ook goed voor hun tandjes & ze lieten niks meer liggen in hun bakje! “

Cijfer: 10