De runderhuid hondensnacks van Timo zijn gemaakt van het binnenste gedeelte van de huid. Het buitenste gedeelte wordt gebruik voor het maken van leer, terwijl de zachte binnenlaag geschikt is voor honden lekkernijen in verschillende vormen en maten.

5 voordelen van runderhuid

De runderhuid snacks bevatten een mix van kauwen, spelen en snacken! Daarnaast hebben de snacks nog een aantal voordelen:

 • null

  Snack en speeltje in één

  De runderhuid snacks zijn niet alleen lekker, honden kunnen er ook uren mee bezig zijn. Het kauwen is tevens goed voor de kaken en het gebit. Daarnaast zullen ze er frisser van gaan ademen door de vermindering van tandplak.

 • null

  Goede voedingsstoffen

  De runderhuid bevat goede aanvullende voedingsstoffen. Het is niet de bedoeling dat de normale dagelijkse brokjes vervangen worden door de snacks. Jouw hond kan wel gebruik maken van het hoge proteïne gehalte en het lage vetpercentage. De runderhuid snacks zijn goed verteerbaar, maar het is van belang dat jouw hond er niet te veel van eet.

 • null

  Goed tijdens de puppytijd

  De kauwstaven zijn tevens goed voor tijdens de puppyperiode. Het knabbelen aan de snacks helpt namelijk bij het wisselen van de melktanden. Ze vallen er op het juiste moment uit, waardoor de nieuwe tanden direct kunnen beginnen met groeien.

 • null

  Een veilige snack

  De runderhuid snacks zijn op een betrouwbare manier gemaakt en in verschillende maten verkrijgbaar. Hierdoor is het voor iedere maat hond geschikt om lekker te kauwen!

De kwaliteit van de huid blijft lang behouden, waardoor je de snack gerust een tijdje in de kast kan bewaren. De huid wordt in het productieproces nat gemaakt, waardoor het zachter wordt. Hierna kan de huid gemakkelijk opgerold worden, wat zorgt voor een sterke binding. Er is hierbij geen lijm benodigd, de snack blijft nadat het opgedroogd is stevig aan elkaar.

BEKIJK ALLE RUNDERHUID SNACKS
null

Welke honden kan je beter geen runderhuid snacks geven?

Honden met een ziekte in het spijsverteringsstelsel of met een allergie voor rund kan je deze snacks beter niet geven. Ook honden die neigen om snel grote stukken naar binnen te werken moeten in de gaten gehouden worden. Het kan dan namelijk vast komen te zitten in de slokdarm of het spijsverteringsstelsel.