Je hebt heel wat in huis nodig als je een puppy wilt aanschaffen. Van slaapartikelen tot voerproducten, verzorgingsartikelen maar ook trainingsartikelen. Door dit artikel krijg je een idee wat je in huis moet halen en hoe je de pup kan trainen.

Voer- en drinkbak

Wat je nieuwe aanwinst als eerst nodig heeft is een plek om te eten en drinken. Hiervoor kan je roestvrij stalen bakken, plastic of aardewerken voer- en drinkbakken kiezen. Het voordeel van de verzwaarde bakken of de bakken met ‘non-slip’ is dat je ze niet zo snel omgooit.

BEKIJK ALLE VOER- EN DRINKBAKKEN IN ONZE WEBSHOP
null

Dieven!

Wist je dat een hond sneller eten zou stelen als het donker is? Ze weten namelijk dat mensen minder kunnen zien in het donker, waardoor ze minder snel betrapt zullen worden.

Slaapplek

Nu je puppy voorzien is van voer is het belangrijk om een slaapplek te creëren voor je pup. Dit is belangrijk omdat de puppy zich dan kan terugtrekken en rust kan vinden als hij daar behoefte aan heeft. Je kan kiezen voor een bench of een mand. Beide kunnen worden uitgerust met een hondenkussen of een hondendeken voor extra slaapcomfort!

BEKIJK HONDENMANDEN EN KUSSENS IN ONZE WEBSHOP

Puppysnacks

Beloon met deze snoepjes goed gedrag van je puppy, natuurlijk ook ideaal om je puppy eens lekker te verwennen. Pets Place heeft een ruim assortiment aan hondensnacks; varkensoren, kauwbotten, kauwstaafjes, kauwbrokken en nog veel meer! Let er wel op dat je wel speciale puppy-snacks koopt. Sommige andere hondensnacks zijn namelijk niet geschikt voor de tandjes van je jonge pup.

BEKIJK PUPPYSNACKS IN ONZE WEBSHOP

Trainingsmat

Een trainingsmat is een plek om je pup zindelijk te maken. Een goede trainingsmat houdt de woonomgeving schoon. Je traint zo de pup om zijn behoefte te doen op de plaats dat jij wilt. Gebruik tijdens het trainen ook de hierboven genoemde snacks. Je kan zo de pup belonen wanneer hij het juiste gedrag vertoont.

BEKIJK TRAININGSMATTEN IN DE WEBSHOP

Halsband, tuigje en hondenlijn

Schaf een halsband of tuigje en hondenlijn aan voor de pup zodat jullie samen de wijde wereld in kunnen trekken. Kies voor een hondenlijn die lekker in de hand ligt. Zorg er ook voor dat de halsband verstelbaar is zodat ‘ie kan meegroeien met de pup. Zo is het wandelen voor zowel baas als hond een plezier. Twijfel je of je een tuigje of halsband aan moet schaffen? Lees dan ons adviesblog!

BEKIJK ALLE HALSBANDEN EN LIJNEN IN ONZE WEBSHOP

Puppyspeeltjes

Deze puppyspeeltjes zet honden aan tot spelen. Geef hem of haar deze speeltjes zodat de pup weet waar hij in kan bijten. Zo blijven de bank en de kussens bespaart. Is je pup in een speelse bui? Er zijn genoeg speeltjes op de website te vinden om je vrolijke viervoeter in die behoefte te voorzien.

BEKIJK MEER PUPPYSPEELGOED IN ONZE WEBSHOP
null

Materialen speeltjes

Wist je dat puppyspeeltjes van zachter plastic gemaakt zijn dan de speeltjes voor volwassen honden? De kaken van een pup zijn namelijk minder sterk.
BEKIJK ALLE PUPPY ARTIKELEN IN DE WEBSHOP