• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf €29,-
 • 30.000 producten op voorraad
 • Gratis Click & Collect

Algemene actievoorwaarden winacties Pets Place & Boerenbond

Hieronder vind je de actievoorwaarden en spelregels die gelden voor alle winacties van Pets Place en Boerenbond. Lees ze goed door voordat je meedoet aan een winactie en je bent volledig op de hoogte van onze actievoorwaarden.

 1. Winacties worden uitgeschreven door Pets Place & Boerenbond, onderdeel van IJsvogel Retail, gevestigd te Ede. Op alle winacties zijn onderstaande actievoorwaarden van toepassing.
 2. Deelname aan winacties is altijd gratis. Deelname kan op verschillende manieren plaatsvinden. Deelname vindt plaats wanneer je een e-mail hebt gestuurd met de gevraagde gegevens, of wanneer je een inschrijfformulier hebt ingevuld, of wanneer je een reactie hebt geplaatst op onze Facebookpagina’s. (Dit is afhankelijk van de soort actie. De exacte uitleg over de deelname staat bij elke winactie beschreven).
 3. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een winactie.
 4. Per adres kan maximaal één winnaar worden gekozen.
 5. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven.
 6. De looptijd van de winactie staat altijd aangegeven in de beschrijving van de actie.
 7. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar en moet de deelnemer woonachtig zijn in Nederland. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
 8. Deelname is uitgesloten voor medewerkers van Pets Place en Boerenbond.
 9. De trekking van de winnaars geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
 10. Winnaars worden binnen 1 week na sluiten van een winactie bekend gemaakt op de betreffende actiepagina of Facebookpagina van Pets Place of Boerenbond. Indien de winnaars een e-mailadres hebben opgegeven, worden de winnaars ook persoonlijk geïnformeerd via dat betreffende e-mailadres.
 11. Winnaars dienen uiterlijk binnen 2 weken na het bekend maken van de winnaars te reageren, anders worden er door Pets Place en Boerenbond nieuwe winnaars gekozen.
 12. De persoonsgegevens die in het kader van de winacties worden verkregen, worden door Pets Place en Boerenbond alleen gebruikt om de prijzen naar de winnaars toe te sturen.
 13. Pets Place en Boerenbond kunnen, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de winactie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
 14. In geval van fraude of onrechtmatige beïnvloeding van de actie behouden Pets Place en Boerenbond zich het recht voor om deelnemers uit te sluiten, niet tot het uitkeren van prijzen over te gaan of het recht op een prijs te laten vervallen.
 15. Indien bij deelname onvolledige en/of onjuiste (persoons)gegevens worden opgegeven, hebben Pets Place en Boerenbond het recht de deelname van verdere mededinging uit te sluiten en kan worden besloten het recht op de te winnen prijs te laten vervallen.
 16. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 17. De prijzen kunnen niet worden ingewisseld voor contanten en zijn niet overdraagbaar.
 18. Er geldt voor een door de winnaar geweigerde prijs geen vervangingswaarde. Bij weigering van de prijs vervalt deze aan Pets Place en Boerenbond.
 19. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslissen Pets Place en Boerenbond.
 20. Deelname aan de actie betekent instemming met de gestelde voorwaarden.
Back to top