• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect

CaroCroc

CaroCrocCaroCroc

CaroCroc is van de Hollandse bodem voor hond en kat. Ieder product kent een uniek eiwit- en vetgehalte, afgestemd op de levensfase, lichaamsconditie en het activiteitsniveau van jouw hond of kat. De brokken worden gemaakt in hun eigen fabriek in Nederland zonder toevoegingen van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Betaalbare honden- en kattenbrokken, goede kwaliteit voor een eerlijke prijs. Daar staat CaroCroc voor. Bekijk hier het assortiment van CaroCroc bij Pets Place!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Inspiratie van andere baasjes! @petsplacenl

CaroCroc: een oer-Hollands brokje!

Sinds 1984 maakt CaroCroc voeding voor huisdieren. Het merk stemt de brokken af op de behoefte van jouw viervoeter; de CaroCroc-filosofie. De eigenaar van het merk heeft samen met de Universiteit Utrecht gewerkt om de kwaliteit en effectiviteit van de producten te garanderen. Het aanbod voor brokken werd ook steeds groter, er werden meer vleessoorten en andere ingrediënten gebruikt in de voedingen. Het merk produceert de brokken in een fabriek in Nederland waar ook hun onderzoeksafdeling gevestigd is. Om het Nederlandse karakter te benadrukken, hebben ze gekozen voor een Delfts Blauwe stijl. Oer-Hollandser kan namelijk niet! CaroCroc brokken worden gemaakt in hun eigen Nederlandse fabriek in Veghel. Ook de onderzoeksafdeling is hier gevestigd waardoor er goed zicht is op de kwaliteit van de brokken. Benieuwd naar het gehele productieproces? Bekijk dan deze video:

Voeren naar energiebehoefte 

Om lekker te kunnen dollen, spelen en zelfs rusten heeft jouw viervoeter energie nodig. De energiebehoefte van jouw hond of kat is afhankelijk van een aantal factoren: levensfase, lichaamsconditie en activiteitsniveau. CaroCroc stemt de energie in een brokje af op de behoefte van jouw hond of kat. Iedere soort CaroCroc brok kent daarom een uniek eiwit- en vetgehalte. Dit eiwit- en vetgehalte staat als percentages weergegeven op de verpakking. CaroCroc maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige ingrediënten. Bij het produceren van de brokken wordt enkel gebruik gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen. Daarnaast worden vitamine en mineralen toegevoegd welke bijdragen aan een goede gezondheid van jouw hond of kat.

CaroCroc hondenvoer

CaroCroc hondenvoer heeft twee verschillende lijnen met hondenbrokken: Premium en Speciale aandacht. De Premium hondenbrokken zijn voor gezonde honden, van puppy tot en met senior, met verschillende mate van fysieke inspanning, conditie en formaat. Er zijn brokken voor kleine honden, middelgrote honden en grote honden. Ook zijn er voor honden die een actieve levensstijl hebben, speciale brokken die veel energie bevatten. Hierdoor zal jouw hond genoeg via zijn of haar voeding binnenkrijgen om de hele dag door te komen! Omdat de voedingsbehoefte van honden verandert naarmate ze ouder worden, zijn er hondenbrokken voor puppy’s, volwassen honden en senior honden. De brokken zijn aangepast aan de behoefte die jouw hond op dat moment nodig heeft, volgens de CaroCroc-filosofie!

CaroCroc puppyvoer 

De eerste levensfase van een hond is erg belangrijk: het beenderstelsel, gebit, verteringsstelsel én de spieren worden gevormd. Met CaroCroc Puppy geef je de beste brokken aan je puppy. Je kleine maatje ontwikkelt zich optimaal door de evenwichtige samenstelling van CaroCroc puppy brokken. Goede voeding is goed voor het ontwikkelen en ideaal om speels en nieuwsgierig op te groeien.

CaroCroc Speciale aandacht 

De Speciale aandacht brokken zijn voor honden die extra aandacht nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan honden met gevoelige darmen, een gevoelige huid en vacht of andere gezondheidsproblemen. Deze brokken zijn speciaal ontwikkeld om extra aandacht te geven aan de problemen die jouw viervoeter ondervindt. 

CaroCroc kattenvoer

Naast hondenbrokken heeft CaroCroc kattenvoer die is afgestemd op de specifieke behoefte van jouw kat. Tijdens het ontwikkelen van de kattenbrokken is er gekeken naar de verschillende levensfase, lichaamsconditie en activiteitsniveau. CaroCroc heeft brokken voor kittens, volwassen katten en senior katten. Er zijn brokken op basis van kip, lam en vis, voor iedere kat wat wils!

CaroCroc bij Pets Place

De bovenstaande producten zijn verkrijgbaar bij Pets Place. Kom het assortiment CaroCroc hondenvoer of kattenvoer in een winkel in de buurt bekijken of kijk rond in de webshop!

-

Back to top