• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf €29,-
 • 30.000 producten op voorraad
 • Gratis Click & Collect

Cede

Om je vogels gezond en actief te houden, is goede voeding met de juiste samenstelling van eiwitten, mineralen en spoorelementen onmisbaar. Het vogelvoer van Cede heeft uitstekende samenstelling, want het bevat alle voedingsstoffen die voor jouw vogels belangrijk zijn. Zo blijft het verenkleed prachtig en kleurrijk en blijven je vogels gezond. Bovendien vinden vogels het erg lekker. Ze eten het graag en krijgen zo elke dag de juiste hoeveelheid voedingsstoffen binnen. Bij Pets Place vind je een ruim assortiment aan Cede vogelvoer.

Tonen als Foto-tabel Lijst

12Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Root Catalog petsplace kopen
  Cede Eivoer Kanarie - Vogelvoer
  Normale prijs 3,59 - 6,99 3,59 - 6,99
  150 g
  1 kg
Tonen als Foto-tabel Lijst

12Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Cede

Cede is een Nederlands bedrijf wat in 1954 werd opgericht in Tilburg. Sindsdien produceren ze verschillende soorten vogelvoer, maar allemaal van dezelfde hoogwaardige kwaliteit. Door nauw samen te werken met voedingsdeskundigen en vogelkwekers is Cede in staat de beste producten te ontwikkelen. Nog steeds staan ze in nauw contact met vogelliefhebbers om kennis en ervaring uit te wisselen en zo hun producten steeds beter te maken. Kwaliteit en dierenwelzijn is hierbij erg belangrijk.

Het geheime ingrediënt van Cede vogelvoer

Het belangrijkste bestanddeel van het vogelvoer van Cede is ei. Hiervoor worden verse kippeneieren gebruikt, omdat deze eieren de beste samenstelling van aminozuren bevat die zo belangrijk zijn voor een gezonde vogel. Van de eieren wordt een luchtig beslag gemaakt, wat vervolgens wordt gebakken en gedroogd. Zo wordt er een eibiscuit gevormd die wordt verkruimeld, zodat de vogels ze makkelijk kunnen eten. Dit wordt allemaal in eigen beheer gedaan, waardoor er constante controle is op de kwaliteit. Deze ei-korrels zijn uniek en maken het eivoer tot een bijzonder voer waar ook jouw vogels van kunnen profiteren. Het eivoer is geschikt voor verschillende soorten vogels. Ook in de andere voedingen van het merk is de eibiscuit toegevoegd voor de onmisbare eiwitten.

Voor welke vogels is het eivoer van Cede geschikt?

Cede heeft vogelvoer voor de volgende vogelsoorten:

Handvoeding van Cede

Naast het eivoer heeft Cede ook andere voedingen voor vogels in het assortiment. Zo hebben ze speciale handvoeding voor de opfok van jonge vogels. Als je een jonge vogel zelf met de hand voert, is het makkelijker om hem of haar handtam te maken. Zo maak je een vriendje voor het leven. Daarnaast is de handvoeding geschikt om jonge vogels bij te voeden, als de ouders het zelf niet goed redden of niet aanwezig zijn. De voeding is licht verteerbaar voor de jonge vogels en de voeding bevat alles wat een opgroeiende vogel nodig heeft. Ook voor de handvoeding is ei een belangrijk bestanddeel om te zorgen dat jouw jonge vogels genoeg eiwitten binnenkrijgen.

Aanvullend voer van Cede

Het assortiment met aanvullende vogelvoeren is uitgebreid, zodat je altijd het juist voer voor jouw vogels kunt vinden. Als je verschillende vogels in een volière houdt, is het natuurlijk niet mogelijk om elke soort apart te voeren. Dan kies je voor een universeel voer. Voor vogels met extra behoeftes zijn er speciale mixen, bijvoorbeeld de Protein mix. Deze voeding bestaat voor maar liefst 22 procent uit eiwitten en is daarom erg geschikt voor jonge vogels om hun groei te ondersteunen. Ook is het uitstekende voeding om te geven tijdens de ruiperiode. De essentiële aminozuren bevorderen de rui en het groeien van de nieuwe veren. Hierdoor heeft jouw vogel snel weer een gezond en glimmend verendek. Als supplement bij het gewone voer geef je je vogels daarnaast de Cede Vogelmineralen. Dit is een mix van maagkiezel om het voedsel goed te kunnen vermalen in de maag en calcium en fosfor. Calcium en fosfor zorgen voor een gezond skelet en helpen bovendien bij het maken van een goede eierschaal.

Back to top