• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect

Furminator

furminatorfurminator

Door je huisdier regelmatig een paar minuten per dag te borstelen help je zijn vacht klitvrij te houden, vuil te verwijderen en losse haren te verminderen. Het zorgt er niet alleen voor dat de vacht van je huisdier er goed uitziet, maar helpt ook bij het verdelen van natuurlijke oliën over de huid en vacht, waardoor deze ook gezond blijven.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Je huisdier dagelijks borstelen

Het borstelen van je huisdier is belangrijk om de vacht in goede conditie te houden en ongewenste dierenharen in huis te helpen verminderen. Het helpt ook de speciale band tussen jou en je huisdier te versterken. Hier zijn enkele tips om de vacht van uw huisdier goed te verzorgen.

Dagelijkse routing

Jij borstelt of kamt je haar elke dag, maar zou het in je opkomen om dit ook bij uw huisdier doen? Dagelijkse vachtverzorging helpt om de huid en vacht van je huisdier gezond te houden. Zo blijft hij er op zijn best uitzien. Vachtverzorging verwijdert niet alleen overtollig haar dat in de loop van de dag uitvalt, maar ook stof en vuil dat je huisdier heeft opgepikt tijdens zijn dagelijkse avonturen! Een ander voordeel van dagelijkse verzorging is dat het je helpt om te zien of je huisdier ergens last van heeft. Je kunt de huid en het lichaam controleren op ongebruikelijke plekjes en bultjes, of vlooien of teken vinden die zich op het lichaam van je huisdier hebben genesteld. Borstel je huisdier elke dag op hetzelfde tijdstip, bijvoorbeeld ’s avonds als alle dagelijkse klusjes gedaan zijn en je op de bank gaat zitten om te ontspannen. Dit dagelijkse ritueel helpt je huisdier zich prettig en ontspannen te voelen, en is ook lekker om je eigen stressniveau te verlagen.

Vermindering van haarballen

Katten zijn van nature uitstekende vachtverzorgers. Maar als katten zich regelmatig wassen kan dit leiden tot haarballen. Dit zijn plukken ingeslikt haar die vast komen te zitten in hun spijsverteringskanaal. Dagelijkse vachtverzorging kan helpen om vervelende haarballen tegen te gaan door losse haren in de vacht van je kat te verminderen.

Verminderen verharen huisdier

Dagelijkse vachtverzorging zorgt er ook voor dat haren van je huisdier in de prullenbak terechtkomen en niet overal in uw huis. Het helpt bij het verwijderen van de dagelijkse haren die je huisdier verliest, zodat deze niet terechtkomen op kussens, vloerkleden of je favoriete spijkerbroek!

Back to top